Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Masini si Utilaje nr. 118

20 de ani de la lansarea Mercedes-Benz Sprinter

18.12.2015
20 de ani de la lansarea Mercedes-Benz Sprinter
"Edition Sprinter": in exclusivitate, un model special creat pentru a marca cea de-a 20-a aniversare, pentru cel mai bine vandut van

Gama Sprinter sarbatoreste 20 de ani de cand a fost lansata pe piata. De cand si-a facut  debutul in anul 1995, a marcat inceputul unei noi ere pentru autovehiculele comerciale usoare. Astfel, modelul de succes realizat de Mercedes-Benz a devenit sinonim cu autovehiculul comercial usor. Pana in prezent, peste 2,9 milioane de modele Sprinter au fost construite, autovehicule ce ruleaza in peste 150 de piete in intreaga lume. Pentru a marca aniversarea celui mai bine vandut model, Mercedes-Benz aduce in atentia publicului "Edition Sprinter".

Editia aniversara Sprinter este disponibila in variantele furgon si combi, 3,5 t, culoare argintiu metalic. Barele de protectie ale modelului aniversar Edition sunt vopsite in aceeasi culoare - o premiera pentru Sprinter. Acelasi lucru poate fi spus despre stopurile din spate, colorate in negru -fumuriu si jantele negre din aliaj usor de 16 inch. Alternativ, "Edition Sprinter" este, de asemenea, disponibila cu jante argintiu - stralucitor, din aliaj usor de 17 inch.


Mercedes-Benz Sprinter are un design aniversar special

Elementele distinctive ale modelului aniversar includ, de asemenea, faruri bi-xenon si o grila cromata a radiatorului. Inscriptia de pe partea laterala  a noii editii Sprinter este un alt indicator al statutului de model special.
In interior, soferul este intampinat de covorase inscriptionate cu logo-ul editiei aniversare Sprinter. Modelul Sprinter Combi este echipat suplimentar cu un volan top-class din piele si geamuri fumurii in spate.


Modelul special, disponibil in 2.000 de exemplare

"Edition Sprinter" este limitata la un numar de 2000 de unitati. Modelul special va fi comercializat in 19 tari din Europa. Toate variantele de motorizare sunt disponibile. In Romania, clientii vor beneficia de un avantaj de 1.800 de euro, fara TVA, pentru "Edition Sprinter".


Anul XIII, nr. 144, feb 2018
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

NEXT AUTO, Februarie 2018
 
NEXT AUTO, Februarie 2018

Trenchless Romania Noiembrie 2017
 
Trenchless Romania, Noiembrie 2017

Truck Power, Octombrie 2017
 
Truck Power, Octombrie 2017
 


 
 

PARTENERI