Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Masini si Utilaje nr. 118

Goodyear FUELMAX, votata "Anvelopa Anului" pentru camioane in Spania

18.12.2015
Goodyear FUELMAX, votata
Juratii de la revista Neumaticos y Mecanica Rapida au numit anvelopa Goodyear FUELMAX drept anvelopa de camion a anului in Spania

Bucuresti, 17 decembrie 2015 - La cea de-a 16-a editie a Premiilor Anvelopa Anului, organizate de publicatia spaniola Neumaticos y Mecanica Rapida, gama de anvelope pentru camion FUELMAX de la Goodyear a fost votata "Anvelopa Anului" la categoria vehicule comerciale. Acest premiu recunoaste munca depusa de Goodyear in dezvoltarea celei mai eficiente anvelope de camion, care ajuta companiile de transport sa isi imbunatateasca eficienta consumului de carburant al flotelor pe care le detin.

FUELMAX de la Goodyear a fost recompensata ca fiind anvelopa de top la categoria camioane, gratie potentialului sau sporit de a realiza economii de carburant precum si de a reduce emisiile de CO2. Data fiind importanta costurilor la carburant pentru flote, linia FUELMAX a fost recunoscuta ca salvand cu pana la 1,6 litri de carburant per 100 km, imbunatatind astfel profitabilitatea si sustenabilitatea flotelor.

"Suntem onorati sa primim distinctia Anvelopa Anului din partea publicatiei Neumaticos y Mecanica Rapida pentru gama noastra de anvelope de camion Goodyear FUELMAX. FUELMAX este cea mai eficienta gama de anvelope din punct de vedere al consumului de carburant din portofoliul nostru extins si cuprinzator de produse. Elementul cheie in atingerea acestui nivel extraordinar al eficientei consumului de carburant al anvelopelor noastre este nivelul extrem de ridicat al inovatiei de la Goodyear. Acest premiu pune din nou in evidenta angajamentul nostru de a dezvolta tehnologii, produse si servicii inovative care sa ajute atat la reducerea impactului asupra mediului cat si la reducerea costurilor operationale," a spus Michel Rzonzef, Vice President Commercial Business la Goodyear Europa, Orientul Mijlociu si Africa.

Gama de anvelope pentru eficienta consumului de carburant FUELMAX  de la Goodyear cuprinde anvelopa pentru axa de directie FUELMAX S, anvelopa pentru axa de tractiune FUELMAX D si anvelopa pentru trailer FUELMAX T. Nivelul scazut al rezistentei la rulare este beneficiul cel mai important, care este atins fara a pierde din performanta altor arii cheie precum kilometrajul si franarea pe carosabil umed. Anvelopa pentru axa de tractiune FUELMAX D respecta atat cerintele insemnului M+S cat si al simbolului 3-Peak-Mountain-Snow-Flake, fiind astfel conform cerintelor legislatiei de iarna peste tot in Europa.

Premiul revista Neumaticos y Mecanica Rapida, Anvelopa Anului, este unul din acele evenimentele anuale recunoscute din aceasta industrie. Service-uri, distribuitori, cititori si specialisti din industrie voteaza cele mai bune anvelope recent introduse pe piata.


Anul XIII, nr. 145, mar 2018
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

Truck Power, Martie 2018
 
Truck Power, Martie 2018

NEXT AUTO, Februarie 2018
 
NEXT AUTO, Februarie 2018

Trenchless Romania Noiembrie 2017
 
Trenchless Romania, Noiembrie 2017
 
 
 

PARTENERI