Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Masini si Utilaje nr. 118

MB Crusher prezinta: Website-ul creat exclusiv pentru dumneavoastra!

20.01.2016
MB Crusher prezinta: Website-ul creat exclusiv pentru dumneavoastra!
Actualizat in permanenta, website-ul complet interactiv MB Crusher va fi online in 2016: accesati adresa www.mbcrusher.com pentru a descoperi noua forma de comunicare a companiei Vicenza, liderul de necontestat in productia si vanzarea de echipamente pentru demolare si reciclare.

MB Crusher are, de asemenea, un nou aspect online, cu un instrument care aduce brandul mai aproape de clientii sai in conformitate cu cele mai recente tendinte in lumea digitala.
Prezentat in mai mult de 15 limbi, noul site MB ofera o prezentare detaliata a tuturor produselor si serviciilor promovate de companie. Cel mai interesant lucru il reprezinta continutul site-ului care va fi adaptat  si aranjat in functie de optiuni, preferintele, nevoile si obiceiurile clientului. Un site construit in intregime "ad-hoc" pentru utilizatori, care este usor de navigat si complet "responsive" la toate dispozitivele, de la tablete si computere pana la smartphone-uri si televizoare.

Asta nu e tot. Clientii pot utiliza, de asemenea, site-ul pentru a downloada specificatii, brosuri, a afla informatii despre diferite domenii de aplicare, a citi despre fapte interesante si studii de caz ale clientilor MB de peste tot in lume si sa fie la current cu stirile si promotiile pe care le ofera compania.

Prin urmare 2016 va fi plin de inovatii pentru MB Crusher, cu un nou design digital si produse noi, proiectat si dezvoltat pentru a oferii clientilor beneficii in termeni de bani, timp si personal.

MB este sinonim cu revolutia: In peste 15 ani, compania a schimbat fundamental metodele utilizate in toate tipurile de santiere pentru constructii, permitand noi oportunitati de venituri pentru a raspunde prompt la orice nevoi tehnice si economice. Aceasta este motivul pentru care compania investeste in fiecare an timp si resurse in dezvoltarea de noi solutii pentru a satisface nevoile clientilor, ceea ce le permite sa obtina rezultate stralucite la nivel mondial.

MB Crusher inseamna continua inovare si reinnoire.Anul XIII, nr. 145, mar 2018
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

Truck Power, Martie 2018
 
Truck Power, Martie 2018

NEXT AUTO, Februarie 2018
 
NEXT AUTO, Februarie 2018

Trenchless Romania Noiembrie 2017
 
Trenchless Romania, Noiembrie 2017
 
 
 

PARTENERI