Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Masini si Utilaje nr. 119

Jungheinrich isi extinde reteaua la nivel mondial cu noi puncte de vanzare si service

18.02.2016
Jungheinrich isi extinde reteaua la nivel mondial  cu noi puncte de vanzare si service
Dupa achizitia, in 2015, a dealer-ului din Malaezia si a pachetul majoritar al companiei NTP Forklifts din Australia, Jungheinrich a continuat in forta extinderea retelei de vanzari prin companii proprii cu vanzare directa, ca parte integranta a strategiei de extindere la nivel mondial.

Pentru Jungheinrich, anul 2016 a inceput cu dreptul, prin adoptarea unei decizii strategice in cea mai importanta piata a sa, Europa. Producatorul german a achizitionat, in ianuarie, activitatile Jungheinrich ale dealer-ului Wylze Logistik din Romania, cu scopul infiintarii propriei companii, Jungheinrich Romania, firma care va asigura, in zona, activitatile de vanzare directa si serviciile post vanzare Jungheinrich.

In aceeasi perioada Jungheinrich a avut o activitate intensa si in afara Europei. Inca din 2015 a luat fiinta compania Jungheinrich Africa de Sud, noua companie cu vanzare directa din Chile, a treia piata de stivuitoare din America de Sud, fiind programata sa-si inceapa activitatea in aprilie 2016. Personalul si activele reprezentantei BME Group (Africa de Sud) si Spitec Renta Lift (Chile) au fost sau vor fi preluate in timpul infiintarii noilor companii Jungheinrich.

Evolutiile pozitive inregistrate in cele trei tari au creat premisele ideale adoptarii deciziei de infiintare a companiilor Jungheinrich, cu vanzare directa, in acest fel prezenta si influenta Jungheinrich in zona fiind consolidata substantial. Producatorul german este decis sa continue, in acelasi mod, implementarea strategiei de dezvoltare la nivel global.

Dr. Lars Brzoska, membru al Consiliului Diector, imputernicit cu coordonarea activitatilor de vanzari si marketing, a afimat ca: "Acum Jungheinrich este reprezentat prin intermediul propriilor companii de vanzari in 36 de tari din intreaga lume, acestea conferindu-ne o prezenta foarte puternica. In conformitate cu strategia grupului, suntem decisi sa ne extindem reteaua globala, avand astfel posibilitatea sa scoatem din piata potentialul maxim."
Anul XIII, nr. 145, mar 2018
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

Truck Power, Martie 2018
 
Truck Power, Martie 2018

NEXT AUTO, Februarie 2018
 
NEXT AUTO, Februarie 2018

Trenchless Romania Noiembrie 2017
 
Trenchless Romania, Noiembrie 2017
 
 
 

PARTENERI