Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Masini si Utilaje nr. 119

Jungheinrich: Leaderul inovatiilor in solutii de Intralogistica

16.02.2016
Jungheinrich: Leaderul inovatiilor in solutii de Intralogistica
Cu sloganul "CONNECT", producatorul de la Hamburg va aparea, la expozitia de la Stuttgart LogiMAT 2016, concentrandu-se de aceasta data pe solutii inovative, inteligente, pentru integrarea utilajelor industriale in aplicatii de intralogisica. Un eveniment cu totul special va fi lansarea sistemului VNA, cu totul nou, dezvoltat de Jungheinrich.

La a 14-cea editie a Targul Comercial International pentru Distributia, Manipularea Materialelor si Fluxul Informational (8-10 Martie 2016), Jungheinrich isi va demonstra competenta prin solutiile de intralogistica, in paralel cu sloganul targului "Fiind Inovativ - Forma se schimba". In spatiul de expunere de mai bine de 800 de metri patrati, al LogiMAT 2016, Jungheinrich va fi cel mai mare expozant.

Standul principal Jungheinrich va fi amplasat, de aceasta data, in pavilionul 9 (stand 9B02 si 9B04), locul in care specialistii in intralogistica ai producatorul de la Hamburg, vor prezenta o diversitate bogata de stivuitoare si solutii intralogistice. "In calitate de leader in Intralogistica profitam de aceasta expozitie pentru a prezenta competentele noastre in materie de logistica completa, simbolizate prin sloganul Jungheinrich pentru evenimente: "CONNECT"" remarca Dr. Lars Brzoska, membru al consiliului director, responsabil vanzari si marketing. "Vom demonstra clientilor nostri car de superb suntem pozitionati in toate domeniile intralogisticii. Jungheinrich ofera fiecarui client cate o solutie eficienta si economica croita exact pe cerintele sale specifice. Si vom face cu siguranta acest lucru tangibil pentru toti vizitatorii nostri de la LogiMAT", conchide el.

Un eveniment special, la standul Jungheinrich, va consta in lansarea noului model de electrostivuitor stacker/order picker trilateral al seriei 5, fabricat la uzina Jungheinrich din Degernpoint, Germania. Acest electrostivuitor, Jungheinrich EKX 514-516 de tip VNA, dedicat culoarelor inguste, va fi prezentat oficial, pentru prima oara publicului de specialitate, la LogiMAT 2016. Cu aceasta ocazie va fi organizat un curs-test, special pentru a demonstra avantajele EKX live, in actiune. Vizitatorii targului vor avea posibilitatea de a incerca personal noile sisteme de asistenta si noile module de performanta cu care vine noul echipament. In cuvintele Dr. Klaus-Dieter Rosenbach, membru in Consiliul de administratie Jungheinrich, responsabil cu Sistemele de Logistica: "Acest nou electrostivuitor, Jungheinrich, va stabili, inca o data, un punct de reper in industrie."

Jungheinrich va demonstra, de asemenea, competentele in materie de software si hardware IT, pentru gestionarea depozitelor la "sala software", sala 7 (stand 7D21) Este inclus aici propriul sistem de management al depozitului, Jungheinrich WMS, la care se adauga Interfata logistica a companiei - care a primit deja un premiu - Cel Mai Bun Produs, la LogiMAT 2015, dar si un numar de componente pentru transmisie de date Wireless. Vizitatorii vor putea proba solutii integrate si holistice intralogistice atat pentru depozite manuale cat si complet automatizate, putand vedea si un portofoliu de proiecte executate cu Jungheinrich; cat de usor pot fi implementate acestea, chiar si in cel mai scurt timp posibil.

Anul XIII, nr. 145, mar 2018
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

Truck Power, Martie 2018
 
Truck Power, Martie 2018

NEXT AUTO, Februarie 2018
 
NEXT AUTO, Februarie 2018

Trenchless Romania Noiembrie 2017
 
Trenchless Romania, Noiembrie 2017
 
 
 

PARTENERI