Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Masini si Utilaje nr. 119

La targul Bauma 2016, MAN isi prezinta solutii integrale pentru domeniul constructiilor

16.02.2016
La targul Bauma 2016, MAN isi prezinta solutii integrale pentru domeniul constructiilor
Competenta sa in bransa constructiilor este prezentata in hala B4 de catre MAN prin intermediul a cinci exponate. In acest sens, la standul expozitional din cadrul Bauma 2016, vor fi expuse o autobasculanta, un cap de tractor MAN TGS cu doua axe, cu transmisie HydroDrive, o autobetoniera optimizata pentru a asigura o sarcina utila optima, un MAN TGS pentru industria extractiva precum si o autobasculanta MAN TGX, echipata cu noul motor D38, ce dezvolta o putere de 560 CP.

Puteti gasi alte patru autovehicule pe o suprafata libera situata in fata halei B4, la iesirea de langa stand. In acel loc, MAN intentioneaza expunerea capului de tractor MAN TGX 41.640, echipat cu motorul D38, a unui MAN TGS cu cinci osii, configurat pentru o masa totala admisa de 50 de tone, a unui MAN TGS cu o dispunere tripla din fabrica a osiilor precum si a unui MAN TGM cu tractiune integrala.

In centrul paletei de produse MAN se situeaza necesitatile utilizatorilor, ce se conformeaza moto-ului MAN din cadrul targului "Cu MAN puteti sa construiti". Aceasta directionare MAN, specifica domeniului, devine vizibila din mai multe puncte de vedere, un exemplu in acest sens fiind cele trei configuratii ale tehnologiei tractiunii integrale:
  • Transmisia integrala cuplabila reprezinta prima alegere atunci cand numai ocazional se parcurg trasee de teren dificil
  • Tractiunea integrala permanenta este adecvata pentru interventii pentru care in mod frecvent este nevoie de o tractiune crescuta, precum si atunci cand conditiile de aderenta la sol se modifica mult
  • MAN HydroDrive, o tractiune cuplabila hidraulica la osia frontala este echiparea potrivita atunci cand autovehiculul se deplaseaza cel mai adesea pe drumuri consolidate, nevoia de tractiune suplimentara aparand doar ocazional.

Continuarea unei povesti de succes: MAN HydroDrive


Odata cu prezentarea sistemului MAN HydroDrive in anul 2005, a fost introdusa pe piata de catre MAN o noua tehnologie de propulsie pentru autocamioane. In multe branse, solutia tehnica a unei osii frontale propulsate hidrostatic, in scopul cresterii tractiunii, in caz de necesitate, cat si a unui puternic efect de franare pe trasee de teren cu declivitati mari, a trezit un interes ridicat. Din acest motiv, HydroDrive este disponibil in cea mai mare diversitate de propulsii de pe piata, cu acest sistem fiind echipate autovehicule cu doua, trei si patru osii.

MAN a dezvoltat continuu acest sistem, imbunatatindu-i proprietatile pentru a veni in sprijinul utilizatorilor. S-a optimizat dispunerea conductelor hidraulice, iar spatiul liber din jurul roilor a fost marit, astfel incat a fost posibila montarea unor roti si anvelope cu latimi mai mare - chiar si atunci cand se folosesc lanturi antiderapante.

Pentru Bauma 2016, MAN isi anunta extinderea paletei de configuratii de propulsie. Se preconizeaza ca dupa targul IAA 2016, sa fie posibila comandarea combinatiei MAN HydroDrive cu o transmisie automata.


Anul XIII, nr. 145, mar 2018
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

Truck Power, Martie 2018
 
Truck Power, Martie 2018

NEXT AUTO, Februarie 2018
 
NEXT AUTO, Februarie 2018

Trenchless Romania Noiembrie 2017
 
Trenchless Romania, Noiembrie 2017
 




 
 

PARTENERI