Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Masini si Utilaje nr. 119

Made in Romania: ASUC - Pachet complet pentru productie si reparatie cupe

02.02.2016
Made in Romania: ASUC - Pachet complet pentru productie si reparatie cupe

Calitatea executiei si rapiditatea cu care sunt rezolvate solicitarile clientului reprezinta doi factori determinanti in segmentul utilajelor de constructie. Este si filozofia companiei ASUC INT, specializata in productia si reparatia de cupe.

Desfasurandu-si activitatea in Moreni, judetul Dambovita, ASUC poate concepe, dezvolta si produce orice tip de cupa, in functie de specificatiile furnizate de client. De altfel, peste doua treimi din cupele produse in sectia proprie sunt personalizate. Operatiunile de fabricatie intrunesc cele mai avansate norme de calitate si siguranta, ASUC fiind certificata ISO 9001, 14001 si 18001.

Spre exemplu, cea mai mare cupa fabricata de ASUC are 2,7 mc, 2,15 metri lungime si 1,85 metri inaltime si foloseste dinti ESCO, coltare si cutite laterale MTG. Brandul spaniol MTG a intrat in 2015 in portofoliul ASUC, ce devine astfel importator si distribuitor exclusiv pentru Romania. In plus, oferta de servicii a companiei acopera orice solicitare pentru repere precum lame, dinti de cupa, teci, adaptoare si elemente universale de uzura cu rol de protectie.


EFICIENTA IN TEREN

Pentru a veni si mai mult in sprijinul clientilor care au utilaje in teren si a le diminua la maxim pierderile cauzate de timpul de imobilizare in cazul unor defectiuni, ASUC detine o combinata mobila pentru rectificare gauri ovalizate/sudura/alezare/gaurire/filetare.

Cu ajutorul acesteia se face rectificarea de precizie a gaurilor sistemului de prindere a cupelor existente pe buldoexcavatoare, excavatoare, incarcatoare, precum si a altor gauri de pivotare sau sustinere tipice utilajelor grele de minerit, constructii si terasiere.

Gratie dispozitivelor portabile de rectificare, tehnicienii ASUC se pot deplasa in santier, la mina sau cariera pentru a remedia aceste deficiente la fata locului, realizand pentru client importante economii de logistica, operationale, de timp neproductiv si, in final, financiare.

Anul XIII, nr. 145, mar 2018
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

Truck Power, Martie 2018
 
Truck Power, Martie 2018

NEXT AUTO, Februarie 2018
 
NEXT AUTO, Februarie 2018

Trenchless Romania Noiembrie 2017
 
Trenchless Romania, Noiembrie 2017
 
 
 

PARTENERI