Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Masini si Utilaje nr. 119

Made in Romania: Emaur protejeaza industria locala de peste 40 de ani

29.01.2016
Made in Romania: Emaur protejeaza industria locala de peste 40 de ani

Lansata in 1974, vopseaua Emaur produsa de Policolor a devenit in timp un brand de patrimoniu, una dintre numeroasele dovezi care certifica faptul ca "in Romania industria nu a disparut odata cu tranzitia". Performanta in vanzari, de peste 3 milioane de litri, e un motiv de mandrie nationala.

Prin calitatile sale specifice, Emaur este utilizat pentru reparatia si intretinerea autoturismelor si autovehiculelor de transport, a utilajelor din industrie sau agricultura dar si a echipamentelor industriale.

Produsele au o aderenta ridicata la orice suprafata metalica, timp de uscare rapid, o putere mare de acoperire, o rezistenta ridicata la saruri si la coroziunea alcalina, la stropire cu produse petroliere si nu in ultimul rand rezistenta la intemperii si la efectul razelor UV. Cromatica este bazata pe culori traditionale iar aplicarea se face cu usurinta. Acest lucru o face sa fie una dintre principalele vopsele de retus auto fabricate in Romania aplicate la scara larga pentru protectia anticoroziva. In 2015, la aniversarea de 50 de ani a companiei producatoare, Policolor,

Emaur a beneficiat de o importanta modernizare si actualizare a retetei, gama fiind imbunatatita cu tehnologia 2K si cu produse pe baza de aerosoli Emaur Rapid. Gama de produse cuprinde Emaur 1K (vopsea monocomponenta alchidica) si Emaur 2K (vopsea bicomponenta acrilica) in 50 de culori "ready mix" dar si alte 11 produse auxiliare dedicate (intaritori, diluanti, filler, grunduri etc).

Produsele acestei game sunt folosite pentru repararea si intretinerea unei game largi de vehicule. Avand in vedere aplicabilitatea in industrie, gama de culori a fost largita cu nuante dedicate, precum Galben Caterpilar, Verde RAL sau Rosu MAC.
Anul XIII, nr. 145, mar 2018
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

Truck Power, Martie 2018
 
Truck Power, Martie 2018

NEXT AUTO, Februarie 2018
 
NEXT AUTO, Februarie 2018

Trenchless Romania Noiembrie 2017
 
Trenchless Romania, Noiembrie 2017
 
 
 

PARTENERI