Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Masini si Utilaje nr. 119

Made in Romania: Prima nacela JLG 520AJ, achizitionata de Industrial Access

28.01.2016
Made in Romania: Prima nacela JLG 520AJ, achizitionata de Industrial Access

Industrial Access, liderul pietei din Romania in domeniul inchirierii de echipamente de lucru la inaltime, anunta prezenta in flota sa de 1400+ de utilaje a primei nacele JLG 520AJ "Made in Romania".

Industrial Acces este unicul distribuitor al produselor marca JLG in Romania, Bulgaria, Moldova si Serbia, JLG fiind brandul premium la nivel mondial in productia de nacele. Modelul de nacela 520 AJ este cel mai scump utilaj din clasa lui din lume.

"Prin investitia in acest utilaj incercam sa contribuim la profesionalizarea pietei de constructii din Romania, promovand un nou concept de utilaj performant si foarte fi abil. Aceasta in contextul in care tendinta generala manifestata de companii la nivelul pietei locale este de a cauta pretul cel mai ieftin, fara a lua in calcul costurile ascunse si cheltuielile generale de exploatare a utilajelor", arata Stefan Ponea, CEO & Managing Partner, Industrial Access. "Faptul ca acum putem achizitiona din Romania utilaje premium ne aduce avantajul promptitudinii, echipamentul putand fi livrat in aceeasi zi in care se face comanda, fata de minim 6 zile cat ar dura transportul daca ar fi adus din alta tara", mai spune Stefan Ponea.

Modelul 520 AJ produs in fabrica pe care JLG o detine in Medias inlocuieste modelul 510AJ. Printre avantajele oferite de noul model se numara 250kg sarcina in nacela, viteza variabila a motorului pentru un consum eficient de combustibil si costuri reduse de operare, timp de ridicare cu 50% mai scurt si regim de lucru in lateral marit cu 0,50 m fata de modelul 510AJ. Este o nacela pentru teren accidentat, care face fata provocarilor legate de lucrul in regim greu si in spatii inguste, datorita designului sau compact. Nacela 520 AJ poate fi utilizata in proiectele de construire a halelor, hypermarketurilor si a stadioanelor precum si in proiecte de intretinere si renovare a constructiilor existente.

520 AJ este preferat pentru aceste proiecte nu numai pentru caracteristicile sale tehnice, ci si pentru serviciile pe care Industrial Access le ofera clientilor sai: service on-site 24/7, capacitatea de a inlocui utilajul in cazul unui defect grav, retea nationala (Bucuresti, Craiova, Constanta, Iasi, Brasov, Cluj, Sibiu, Timisoara), piese de schimb in stoc ( 400K euro permanent), disponibilitate (1400+ utilaje si echipamente), fl exibilitate (inchiriere, vanzare, inchiriere cu posibilitatea de cumparare)


Stefan Ponea - Managing Partner - Industrial AccessAnul XIII, nr. 144, feb 2018
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

NEXT AUTO, Februarie 2018
 
NEXT AUTO, Februarie 2018

Trenchless Romania Noiembrie 2017
 
Trenchless Romania, Noiembrie 2017

Truck Power, Octombrie 2017
 
Truck Power, Octombrie 2017
 


 
 

PARTENERI