Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Masini si Utilaje nr. 119

Made in Romania: Promix-SM - statie de betoane usor de relocat

01.02.2016
Made in Romania: Promix-SM - statie de betoane usor de relocat

Firma Pro Soft s-a infiintat in anul 2004 prin asocierea a trei tineri ingineri cu scopul de a desfasura activitayi de productie in domeniul industrial. Initial firma producea softuri industriale - de unde si denumirea - pentru utilaje de construcyii: stayii de betoane, statii de asfalt, fabrici de pavele, statii de sortare-concasare s.a.

Dupa aproximativ 3 ani firma a infiintat departamentul de constructii utilaje, trecand la realizarea primelor componente pentru statii de asfalt, fabrici de pavele si statii de betoane. Unul din produsele proiectate si realizate de Pro Soft il reprezinta statia de beton compacta Promix-SM.

Promix-SM a fost conceputa si proiectata de catre Departamentul de proiectare al companiei, tinand cont de necesitatile clientilor - relocare rapida, simpla si eficienta. Instalatia electrica este prevazuta cu cuple rapide, conectarea acesteia fiind realizata in decurs de cateva ore.

Statia de betoane este realizata dupa standardul containerelor de 20 si 40 inch. Astfel relocarea si transportul acesteia poate fi realizata de personal nespecializat.Statiile de beton compacte Promix-SM se diferentiaza de statiile de betoane fixe prin faptul ca acestora nu le sunt necesare realizarea fundatiilor de beton pentru amplasare. Constructorul va obtine autorizatiile de functionare mult mai usor, fiind necesara doar o platforma betonata. Silozurile pot fi echipate cu picioare fixate pe placi de prefabricate.

Transportul statiei de betoane are loc pe platforme de TIR neagabaritice. Instalarea este rapida, statia fiind echipata cu cuple rapide. Pentru primul montaj sunt necesare circa 2 saptamani (montaj realizat de catre echipa producatorului), demontajul si montajul ulterior avand loc in circa 3 zile.

 "Flexibilitatea noastra se reflecta in capacitatea expertilor nostri de a particulariza orice utilaj dupa dorintele si necesitatile clientului. Aceasta este preocuparea noastra principala.  Cunoastem la perfectie utilajele pe care le producem si stim punctele forte si punctele slabe ale tuturor solutiilor tehnice, intelegem cerintele tehnice si apreciem importanta termenului limita din cadrul unui proiect, asiguram produsul corect, documentatia si timpul de livrare minim pentru a face operatiunea de instalare eficienta si a reduce costurile clientilor nostri, oferim servicii de garantie si post-garantie, precum si asistenta tehnica inainte de instalare. Toate aceste directive ale activitatii noastre au facut din compania noastra unul dintre cei mai buni producatori de utilaje tehnologice din Romania" a declarat Petru Bojica, Managerul companiei Pro Soft.
Anul XIII, nr. 145, mar 2018
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

Truck Power, Martie 2018
 
Truck Power, Martie 2018

NEXT AUTO, Februarie 2018
 
NEXT AUTO, Februarie 2018

Trenchless Romania Noiembrie 2017
 
Trenchless Romania, Noiembrie 2017
 
 
 

PARTENERI