Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Masini si Utilaje nr. 119

Titan Machinery livreaza la CJ Valcea

17.02.2016
Titan Machinery livreaza la CJ Valcea
Consiliul Judetean Valcea a achizitionat, pentru Regia Autonoma Judeteana de Drumuri si Poduri, trei utilaje noi-noute! 2 buldo-excavatoare si 1 autogreder reprezinta prima achizitie dupa 8 ani de asteptare.

In data de 2 februarie 2016, presedintele interimar al CJ Valcea, Gheorghe Pasat, a semnat cu firma SC Titan Machinery Romania SRL, cu sediul in sat Dragomiresti Deal, (reprezentata prin administratorul Manfred Spendier), un contract de furnizare autogreder (1 buc), buldoexcavator cu picon si graifer (1 buc), buldoexcavator cu graifer fara picon (1 buc).

Pretul convenit pentru indeplinirea contractului, respectiv pretul produselor furnizate, platibil furnizorului de catre achizitor, este in suma de 1,61 milioane de lei, iar pretul total cu TVA inclus, este de 1,93 milioane de lei, echivalent a 435.000 euro. Furnizorul se obliga sa asigure gratuit, la livrarea utilajelor, un instructaj complet cu privire la modul de exploatare si intretinere al acestora,in perioada convenita in prezentul contract la - Atelierul utilaj transport Troianu, str. Posada nr 27, Ramnicu Valcea, care apartine Regiei Autonome Judetene de Drumuri si Poduri Valcea.

SC Titan Machinery Romania SRL va asigura livrarea, transportul si punerea in functiune a utilajelor in maximum 15 zile de la semnarea contractului de catre ambele parti. Contractul produce efecte pana la expirarea perioadei de garantie a utilajelor de 24 de luni si 2.000 ore functionare, calculata de la data receptiei acestora.

Furnizorul se obliga sa despagubeasca achizitorul impotriva oricaror: reclamatii si actiuni in justitie, ce rezulta din incalcarea unor drepturi de proprietate intelectuala (brevete, nume, marci inregistrate etc.), legate de echipamentele, materialele, instalatiile sau utilajele folosite pentru sau in legatura cu produsele furnizate; daune-interese, costuri, taxe si cheltuieli de orice natura, aferente, cu exceptia situatiei in care o astfel de incalcare rezulta din respectarea cerintelor achizitorului.

SC Titan Machinery Romania SRL are obligatia sa raspunda tuturor solicitarilor achizitorului in vederea remedierii eventualelor vicii ascunse, identificate in perioada de garantie a produsului. Consiliul Judetean se obliga sa plateasca pretul catre furnizor in termen de 30 de zile de la data receptionarii produselor, in baza procesului verbal de receptie si a facturii inregistrata la Consiliul Judetean Valcea, in conformitate cu prevederile ari 6 din Legea nr. 72/2013 privind masurile pentru combaterea intarzierii in executarea obligatiilor de plata a unor sume de bani rezultand din contracte incheiate intre profesionisti si intre acestia si autoritati contractante.


Vizionati stirea AICI

Preluat de pe: http://ziaruldevalcea.ro

Anul XIII, nr. 145, mar 2018
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

Truck Power, Martie 2018
 
Truck Power, Martie 2018

NEXT AUTO, Februarie 2018
 
NEXT AUTO, Februarie 2018

Trenchless Romania Noiembrie 2017
 
Trenchless Romania, Noiembrie 2017
 
 
 

PARTENERI