Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Masini si Utilaje nr. 119

Top Scania Driver Support pentru clientii conectati

11.02.2016
Top Scania Driver Support pentru clientii conectati
Scania Romania a realizat topul Scania Driver Support pentru a premia soferii din companiile cu cele mai bune rezultate privind transportul economic. Monitorizarea rezultatelor se realizeaza prin intermediul sistemului Scania Communicator C200 si sunt urmariti parametri de utilizare ai vehiculului si stilul de conducere al soferului.

Scania se perfectioneaza continuu pentru a oferi noi metode de exploare optima a camionului de la aerodinamica, cutia de viteze, sistemul de propulsie, motor, sistemul de pilot automat - Active Prediction etc. si pana la conceptul Ecolution, prin care se urmareste specificarea corecta a vehicului impreuna cu un set de servicii menite sa se plieze perfect. Premierea soferilor si a companiilor care efectuaza un transport economic este o alta modalitate prin care Scania demonstreaza inca o data cat de mult se concentreaza pe promovarea unui transport cat mai sustenabil.

Topul Scania Driver Support (SDS) a fost realizat pentru camioanele care efectueaza transport pe distante lungi. Clasamentul pentru anul trecut a fost facut in functie de urmatorii parametri: distanta parcusa (peste 80.000 km/an), Scania Driver Support (anticipare, mers in panta, franare), mers din inertie, viteza medie, consum optim.

Anul trecut cele mai bune performante au fost obtinute de Catalin Voicu, sofer de la compania Wheels Spedition care conduce un Scania R440. Acesta a obtinut pe o distanta de 127.448 km, o medie generala SDS - 98% (cu 99% pentru anticipare, 95% mers in panta, 100% pentru folosirea franelor), peste 27.1% mers din ineraie, o viteza medie de 68.3 km/h si un consum de 28.5 l la 100 km.
 
Urmatorul clasat este tot un sofer de la compania Wheels Spedition , Tudorica Guta, cu un rulaj de 143.781 km, o medie generala SDS - 97% (cu 99% pentru anticipare, 93% mers in panta, 100% pentru folosirea franelor), peste 24.8% mers din inertie, o viteza medie de 71.1 km/h si un consum de 28.5 l la 100 km.

Datorita celor peste 1776 de vehicule Scania pe traseu, conectate intre ele, am avut posibilitatea sa observam o mai buna exploatare a vehiculeleor si o scadere constanta a consumului de carburant. "Pe langa optimizarile facute de Scania, pregatirea soferilor si cresterea gradului de constientizare a ceea ce inseamna autonomie operationala totala si sustenabilitate, contribuie semnificativ la mentinerea unui consum optim" a precizat Rares Motoaca, responsabil Scania Driver Support in cadrul Scania Romania.

Lista primilor cinci soferi clasati in topul Scania Driver Support o puteti vizualiza la: http://www.scania.ro/campaign/top%20scania%20driver%20support%20pentru%20clientii%20conectati.aspx

Anul XIII, nr. 145, mar 2018
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

Truck Power, Martie 2018
 
Truck Power, Martie 2018

NEXT AUTO, Februarie 2018
 
NEXT AUTO, Februarie 2018

Trenchless Romania Noiembrie 2017
 
Trenchless Romania, Noiembrie 2017
 
 
 

PARTENERI