Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Masini si Utilaje nr. 120

GAMA C ... Echipamente cu productivitate mare!

08.03.2016
GAMA C ... Echipamente cu productivitate mare!
De peste cincisprezece ani MEC SRL opereaza cu intreprinderi calificate si este in gradul de a va furniza o productie completa de masini, instalatii de lucru pentru despicarea rocilor si betoanelor si a industriei de concasare de talie mica, furnizand in toata lumea asistenta punctuala si imediata, salvgardand mereu nivelul de calitate al masinilor oferite.


GAMA C , MODEL: C150SP - C550SP

Numite asa din cauza formei lor (sau "gat de lebada"), aceste echipamente sunt produse cu o structura speciala cu cadru deschis multumita careia operatorul, pozitionat in fata echipamentului, poate lucra direct cu piatra ce trebuie sparta/despicata. Echipamentele din gama C sunt o consecinta a multor ani de experienta in aceste domeniu de lucru.

Dezvoltate ca un rezultat al multiplelor cerinte pentru acest tip de echipamente, ele ofera posibilitatea unei productii zilnice foarte mari, pot prelucra materiale de diferite marimi, de la bucati mici pana la blocuri mari de piatra. Aceste echipamente sunt rapide, robuste si la preturi rezonabile, disponibile intr-o gama larga de puteri de sfaramare de la 24 pana la 200 de tone. Fiabilitatea totala a tuturor componentelor este garantata. Fiecare echipament este un rezultat al unui ciclu meticulos de productie ce incepe cu achizitia de materiale si se sfarseste cu un test final in fata clientului.


MASINA MEC C 280 INSTALATIE MEC DE PRODUCTIE PIATRA CUBICA DIN ANDEZIT NEREGULAT

Ideala pentru productia de pietre cubice pentru pavimente, borduri, pietre de constructia zidurilor si alte manufacturi la alegerea operatorului poate lucra usor toate tipurile de material cu forma neregulata, regulata cu fete taiate, netede. Posibilitatea de reglare a timpului de retur a cilindrului de lama mobila, da avantajul de a imbunatati productivitatea eliminand timpii morti.


GAMA C ... FIABILITATE PE TERMEN LUNG ... UN PARTENER LA LOCUL DE MUNCA!

Toate sistemele de siguranta sunt foarte efective si reflecta norme si standarde recunoscute. Echipamentele pot fi furnizate cu urmatoarele: un sistem de 2 butoane pozitionat in fata operatorului (intr-o pozitie sigura), acestea fiind apasate simultan coboara lama utilajului spargand materialul. Echipamentul nu v-a functiona daca un singur buton este apasat. Un sistem de senzori format din 2 senzori capacitivi pozitionat in fata operatorului. Amandoua mainile trebuie folosite in acelasi timp dar fara folosirea de presiune excesiva, aceasta coborand lama utilajului.

Echipamentul nu va functiona daca operatorul foloseste o singura mana. Sistemul de control cu celule foto activeaza utilajul doar daca operatorul este in fata acestuia. Operatorul, in pozitia de siguranta, poarta manusi reflective ce sunt detectate de senzorii cu celula foto. Cand senzorii detecteaza pozitia corecta si o pedala din partea de jos a utilajului este apasata, atunci lama coboara si sparge piatra. Daca operatorul (purtand manusi reflectorizante) iese din raza de actiune a celulelor foto, de exemplu daca intra sub lama, aceasta se intoarce automat in partea de sus.

Aceasta actiune evita posibilitatea de cauzare a vreunei rani de catre lamele de spargere. Utilajele de spargere si despicare piatra din Gama C se pot imbina perfect cu intreaga gama de benzi transportoare. Incarcarea materialelor cu ajutorul benzilor transportoare nu numai ca usureaza munca si lasa operatorul mai autonom, dar ajuta si la mentinerea pozitiei corecte de lucru a operatorului.


Caracteristici Tehnice

Inaltimea de spargere - 280 mm
Lungimea lamei - 240mm
Puterea electrica - 7,5 Kw
Puterea de spargere - 50 t
Consumul de ulei hidraulic - 400 l
Capacitatea productiva - circa 6-7 t de piatra cubica de dimensiune 10x10 in functie de abilitatea operatoruluiInterviu - Banyasz Arpad, SC Andezit Cut Design SRL

Masini si Utilaje: Care este profilul de activitate al companiei dumneavoastra? Cand ati inceput activitatea companiei?
Banyasz Arpad: Profilul de activitate al companiei este taierea si fasonarea pietrei, este o companie care a inceput activitatea la data de 01.11.2015.

Masini si Utilaje: Cand ati realizat prima achizitie de utilaje MEC?
Banyasz Arpad: Achizitia utilajului a avut loc la jumatatea lunii octombrie 2015.

Masini si Utilaje: Ce tip de utilaje MEC ati achizitionat?
Banyasz Arpad:Utilajul achizitionat este de fabricatie MEC , Tip. C-320

Masini si Utilaje: Care sunt aplicatiile pentru care folositi aceste echipamente?
Banyasz Arpad: Utilajul este folosit pentru taierea blocurilor de piatra naturala, (andezit piroxenic) in vederea producerii de piatra cubica, pavaje, bolduri de diferite dimensiuni.

Masini si Utilaje: Care sunt avantajele aduse de folosirea utilajelor MEC in termeni de rentabilitate, eficienta si reducerea costurilor?
Banyasz Arpad: Avantajul acestei utilaj consta in forta de taiere de 60 tone, latimea lamei de taiere, inaltimea de taiere, permitand prelucrarea de blocuri mari de piatra. Parametrii utilajului sunt ideale pentru fabricarea mecanizata a bordurilor din piatra de dimensiuni mai mari,reducand semnificativ volumul de lucru manual.

Masini si Utilaje: Intentionati si achizitia altor echipamente MEC?
Banyasz Arpad: In viitor intentionam achizitionarea unui echipament de despicare de160 tone, pentru producerea pietrei semifasonata.
Anul XIII, nr. 145, mar 2018
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

Truck Power, Martie 2018
 
Truck Power, Martie 2018

NEXT AUTO, Februarie 2018
 
NEXT AUTO, Februarie 2018

Trenchless Romania Noiembrie 2017
 
Trenchless Romania, Noiembrie 2017
 
 
 

PARTENERI