Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Masini si Utilaje nr. 120

Goodyear introduce noile anvelope Debica pentru camion

01.03.2016
Goodyear introduce noile anvelope Debica pentru camion
Anvelopele de camion Debica sunt disponibile exclusiv prin reteaua de parteneri TruckForce din intreaga Europa

Goodyear isi extinde portofoliul de marci si anvelope de camion cu introducerea anvelopelor de camion Debica chiar de la inceputul acestui an. Noua gama de produse Debica va cuprinde doua linii de anvelope de camion:  Debica DR pentru utilizarea on-road si Debica DMS pentru aplicatii in servicii mixte. Anvelopele de camion Debica sunt o alternativa atractiva pentru flotele sensibile la pret, oferind o performanta echilibrata cu o calitate demonstrata. Noua marca de anvelope de camion va fi disponibila exclusiv in cele peste 2000 de centre din reteaua trans-europeana TruckForce.

Noua anvelopa de camion Debica din portofoliul Goodyear este proiectata si dezvoltata in Europa si produsa la cele mai inalte standarde de calitate din fabricile Goodyear din Europa si Turcia. Gama de anvelope de camion Debica pentru aplicatii on-road cuprinde anvelopele DRS pentru puntea de directie, anvelopele DRD pentru puntea de tractiune si anvelopele DRT pentru trailer. Anvelopa Debica DMSS pentru puntea de directie, anvelopa DMSD pentru puntea de tractiune si anvelopa DMST pentru trailer din linia de produs destinata aplicatiilor pentru servicii mixte vor fi de asemenea disponibile din aceasta luna.

Caracteristicile cheie ale noii game Debica pentru Europa sunt o performanta echilibrata si o constructie robusta, precum si o calitate demonstrata a carcasei, ceea ce da un nivel ridicat al resaparii. De asemenea, toate anvelopelele Debica sunt marcate cu simbolul M+S care indica faptul ca ele respecta cerintele minime impuse de legislatia de iarna in Europa.

"Adaugarea anvelopelor de camion Debica la portofoliul lor da posibilitatea partenerilor nostri din lantul de service TruckForce sa ofere o gama de produs cu o performanta echilibrata si cu o calitate demonstrata clientilor centrati pe pret. Aceasta noua marca de anvelope de camion va ajuta flotele sa reduca costurile operationale gratie performantei bune pe care o are in special in arii precum robustetea si capacitatea de a fi resapate," a spus Benjamin Willot, Director Marketing Anvelope Comerciale la Goodyear Europa, Orientul Mijlociu si Africa.

Nigel Sowerby, Director Retail Comercial si Dezvoltare Service la Goodyear Europa, Orientul Mijlociu si Africa, a adaugat: "Introducerea marcii Debica exclusiv in reteaua partenerilor de service TruckForce din intrega Europa este o veste buna pentru partenerii nostri si clientii acestora. Pe de o parte marca Debica va ajuta funizorii nostri de service TruckForce sa creasca, prin largirea portofoliului lor de produse cu o marca exclusiva, si pe de alta parte, flotele sensibile la pret pot alege acum o anvelopa de camion pe care se pot baza, cu o buna performanta la un pret bun, pe care o pot achizitiona chiar de la funizorul lor de servicii."


Gama Debica On-Road

Anvelopa pentru puntea de directie Debica DRS prezinta un profil al benzii de rulare cu o nervura cu elemente dispuse in zig-zag, care au atat o dispunere speciala a petei de contact cat si a canelurilor, si este inscriptionata M+S. Aceasta are o carcasa robusta si un compus special conceput al benzii de rulare. Din aceste caracteristici rezulta kilometrajul sporit si uzura uniforma. Aceasta anvelopa ofera o aderenta in orice conditii, impreuna cu durabilitatea, economia de combustibil si capacitatea mare de resapare.

Anvelopa DVD are un profil al benzii de rulare de tip bloc cu caneluri laterale oferind o pata de contact si forma blocurilor optime. Ca si DRS, aceasta are o carcasa robusta cu un compus special al benzii de rulare si este marcata M+S. Kilometrajul excelent si tractiunea pe toata durata de viata a anvelopei, emisiile de zgomot reduse, durabilitatea si aderenta sunt principalele sale beneficii.

Anvelopa pentru trailer DRT are un model al benzii de rulare, cu un compus dovedit al benzii de rulare special conceput pentru a construi un design specific al carcasei. Kilometrajul mare, uzura uniforma si capacitatea mare de resapare sunt beneficiile oferite de aceasta anvelopa M+S.


Gama de anvelope Debica pentru servicii mixte

Pentru vehiculele pentru servicii mixte precum basculantele, anvelopa pentru axa de directie, Debica DMSS, prezinta un profil al benzii de rulare cu caneluri adanci si margini in zig-zag. Anvelopa pentru axa de tractiune DMSD un profil al benzii de rulare deschis, cu  caneluri adanci, margini in zig-zag si o nervura centrala lineara. Ambele anvelope poarta insemnul M+S, iar compusul benzii de rulare si carcasa robusta sunt proiectate pentru cele mai grele circumstante de mediu pe care le poate intalni vehiculul atunci cand opereaza atat on cat si off road.

Anvelopa pentru trailer DMST prezinta tehnologia Enhanced Casing si un compus special rezistent la uzura al benzii de rulare. Designul in patru nervuri este caracterizat de blocuri in forma de S, o forma speciala a petei de contact si o protectie sporita impotriva penetrarii cauciului cu pietre. Aceasta anvelopa marcata M+S ofera un kilometraj mai bun, o protectie mai mare si o rezistenta sporita la avarie si taiere cu pietre, plus o tractiune excelenta, elemente care sunt esentiale pentru acest tip de utilizare, in special pe teren nepietruit si in conditii de iarna.

Adaugarea gamei de anvelope de camion Debica si disponibilitatea sa exclusiva in reteaua frunizorilor de service TruckForce este parte a strategiei Goodyear de a oferi produse de inalta calitate, solutii inovative si servicii dedicate pentru camioane in lantul TruckForce. Reteaua TruckForce cuprinde peste 2000 de furnizori de service, strategic pozitionati de-a lungul intregii Europe. In aceasta retea sunt inclusi si parteneri deja bine cunoscuti precum cei din retelele Vulco si Premio. Toate anvelopele de camion Debica sunt resapabile si recanelabile prin vulcanizare dupa matrita ca produse Next Tread.
Anul XIII, nr. 145, mar 2018
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

Truck Power, Martie 2018
 
Truck Power, Martie 2018

NEXT AUTO, Februarie 2018
 
NEXT AUTO, Februarie 2018

Trenchless Romania Noiembrie 2017
 
Trenchless Romania, Noiembrie 2017
 
 
 

PARTENERI