Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Masini si Utilaje nr. 120

Noutate si inovatie de la HOMAG, exclusiv prin MS Masini, la Expowood 2016!

29.02.2016
Noutate si inovatie de la HOMAG, exclusiv prin MS Masini, la Expowood 2016!
Daca sunteti in cautarea masinilor si solutiilor Homag, - pentru cei ce nu stiu inca - MS Masini fondata in 2009, cu sediul in Brasov este reprezentat exclusiv in Romania al firmelor din HOMAG GROUP. Principala preocupare a companiei MS Masini a fost sa aduca pe piata din Romania, firme aflate in topul european si mondial al producatorilor de utilaje din domeniul prelucrarii lemnului. Daca in 1991 devine reprezentant unic pentru Homag Group, in 2010 a preluat si reprezentarea firmei germane LEUCO - unul din cei mai mari producatori de scule pentru prelucrarea lemnului, iar din 2011 este reprezentantul firmei Robert BURKLE GmbH.

Experienta acumulata de-a lungul a anilor a facut ca MS Masini sa acorde o mare importanta nevoilor clientilor si pe langa oferta generoasa de echipamente si utilaje pentru prelucrarea lemnului, asigura modernizarea liniilor de fabricatie, ofera asistenta si service in garantie si postgarantie, furnizarea de piese de schimb din stoc sau la comanda. Pentru personalul clientelei asigura scolarizare si consultanta.

Personalul companiei MS Masini este foarte pregatit sa ofere informatii si ajutor clientilor, fiind in permanenta in formare si dezvoltare profesionala si la curent cu ultimele noutati ale tehnicii, participand la seminarii, scolarizari si diferite targuri din domeniu.
Produsele oferite de compania brasoveana sunt diverse, acoperind in intregime nevoile celor care activeaza in domeniu, pe cei interesati sa vada mai multe, ii sfatuim sa intre pe site-ul firmei sau sa faca o vizita directa la sediul din Brasov.

Cei interesati de tehnologii de ultima ora, la standul firmei brasovene veti putea vedea cum functioneaza noua unitate de comanda powerTOUCH la CNC-ul BHX 500. Denumita si unitatea de comanda a viitorului - inovatoare, simpla, unitara, ergonomica si evolutionista.
Designul ergonomic al noii centrale de comanda power Touch, faciliteaza linia de productie cu ajutorul de comenzi directe pe un ecran full-HD si monitor multitouch, format lat.

Functiile de ajutor si asistenta integrate ofera utilizare simpla, intuitiva, introducerea rapida si sigura a informatiilor si este compatibila cu toate masinile din Grupul HOMAG.

V-am trezit curiozitatea? Atunci vizitati Targul International de Industria Mobilei, Prelucrarea Lemnului si Exploatarea Forestiera, Expowood 2016!


Anul XIII, nr. 145, mar 2018
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

Truck Power, Martie 2018
 
Truck Power, Martie 2018

NEXT AUTO, Februarie 2018
 
NEXT AUTO, Februarie 2018

Trenchless Romania Noiembrie 2017
 
Trenchless Romania, Noiembrie 2017
 
 
 

PARTENERI