Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Masini si Utilaje nr. 120

Premiera mondiala: sase noi Mini-excavatoare XL de la Terex

22.02.2016
Premiera mondiala: sase noi Mini-excavatoare XL de la Terex
Terex Compact Germania lanseaza la Bauma 2016, sase noi mini excavatoare de la 1,4 la 3,7 tone. Design exterior nou, statia de lucru focusata pe operator si comenzile de excavare moderne sunt punctele principale ale acestor modele. Rezultatele sunt performanta de sapat XL, statie de lucru XL, functionarea XL si intretinere XL. Noua linie pentru piata europeana include mini excavatoarele TC14-2, TC16-2, TC19-2, TC22-2, TC35-2 si TC37-2; si vor fi urmate de alte modele in urmatoarele 24 de luni.
 
Performanta de sapat XL
Rezultatele testelor de performanta efectuate de Terex arata ca - noile modele ofera in medie cu pana la 20% mai multa performanta de lucru, comparativ cu modelele populare ale concurentilor. Noile modele sunt echipate cu LUDV hidraulic (distribuitor de debit independent), tehnologia oferita in foarte putine modele din aceasta clasa de marime. LUDV permite transferarea puterii la uneltele cerute de operator. Chiar si atunci cand se lucreaza cu soluri grele, cupa ofera o penetrare remarcabila in sol. Designul sau conventional asigura ca masina ramane stabila chiar si pe terenuri accidentate. Pentru controlul precis al accesoriilor, cum ar fi ciocane sau taietoare, al doilea circuit auxiliar este operat cu o comanda proportionala electrica, o caracteristica standard oferita pe TC22-2 si modelelor mai mari, optional in modelele mai mici. Operatorul va bucura de un control precis prin joystick (Terex Fingertip Control), o caracteristica care este de obicei pusa in aplicare la clasa de excavatoare cu tonaj mare. In plus, un rezervor diesel foarte mare permite mai multe ore de munca neintrerupta.

Statie de lucru XL
Noile modele din clasa 1.5T ofera o cabina cu a doua usa pe dreapta pentru intrare/iesire suplimentara - un avantaj pentru constructia de drumuri si buna de comunicare directa si o vizibilitate sporita in partea dreapta. Noua cabina XL ofera spatiul si confortul unei masini de 3,5 tone. Pentru intrarea rapida, consola poate fi ridicata pentru a crea mai mult spatiu in cabina. Pedala de picior mare ofera spatiu suplimentar pentru orice dimensiune de pantof. In general, statia de lucru poate fi reglata in mod convenabil dupa preferintele operatorilor. Suprafata mare de sticla ofera cea mai buna vedere la accesoriul atasat si la mediul de lucru.

Utilizare prietenoasa XL
Combinatia de control intuitiv si mediu de lucru sigur face masina user-friendly. Datorita caracteristicilor de design oferite de Terex, accidentele sunt impiedicate inainte de a se produce: Cilindrul de sus nu poate fi deteriorat atunci cand incarcarea pe un camion, ca cilindrul nu vine in contact cu marginea de incarcare. De asemenea, cilindrul Knickmatik este impiedicat de a fi deteriorat din cauza pozitiei sale in stanga: Aceasta permite bratului sa se balanseze in ambele parti la adancimea completa de sapat. Masina este controlata cu Terex Fingertip Control - noutate pentru aceasta clasa la Terex. Un accent deosebit a fost pus pe ergonomie in toate modelele; de exemplu, maneta ofera un controler integrat de deplasare, ceea ce face usoaara pozitionarea si saparea.

Intretinere XL
Accesul usor si punctele de service combinate sunt elementele-cheie pentru economie de timp pentru intretinerea de zi cu zi. Capota motorului se deschide larg, inspectiile de zi cu zi sunt accesibile si pot fi monitorizate prin dispozitive cu geam. Alimentarea directa din canistre, fara un furtun se efectueaza rapid, deoarece punctul de umplere este accesibil convenabil. Rezultatul este reducerea timpilor morti si a costurilor cu intretinerea.

Design nou
Totul nou? Nu chiar. Filozofia Schaeff, proiectarea conventionala si coada scurta, Knickmatik cilindru si cilindru de sus au fost mentinute. In segmentul 1.5-2 tone, Terex ofera acum solutia potrivita pentru toate echipamentele si de performanta cerinte, cu patru modele de la versiunea de inchiriere a echipamentelor high-end pentru a contesta aplicatii santier. Masinile sunt "Made in Germany" Datorita unei strategii special, fabrica din Crailsheim poate aduce mini excavatoarele sale pe piata la preturi competitive.


Anul XIII, nr. 144, feb 2018
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

NEXT AUTO, Februarie 2018
 
NEXT AUTO, Februarie 2018

Trenchless Romania Noiembrie 2017
 
Trenchless Romania, Noiembrie 2017

Truck Power, Octombrie 2017
 
Truck Power, Octombrie 2017
 


 
 

PARTENERI