Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Masini si Utilaje nr. 120

PREMIERTRACK 300 & R300, statiile mobile de concasare ce au impus noi standarde mondiale in domeniu

04.03.2016
PREMIERTRACK 300 & R300, statiile mobile de concasare ce au impus noi standarde mondiale in domeniu
Au trecut putin peste doi ani de cand compania Powerscreen a lansat pe piata concasoarele cu falci mobile Premiertrack 300 & R300 care, inca de la primele teste intensive la care au fost supuse inainte de lansare, pe diverse santiere din Marea Britanie, au starnit entuziasmul si deplina admiratie a specialistilor si antreprenorilor de pe aceste santiere care, fara ezitare, le-au acordat 5 stele. Cu noile caracteristici tehnice si feedbackul generat in faza de testare se dovedea ca aceasta serie de concasoare cu falci mobile va impune noi standarde in domeniu.

Gama de concasoare cu falci mobile pe senile, Powerscreen, este conceputa pentru a depasi necesarul de concasare primara a clientilor din sectorul industrial minier, de reciclare, al agregatelor de cariera si balastiera, etc. Aceste statii mobile de concasare sunt printre cele mai avansate si de incredere de pe piata, dovedindu-se extrem de productive intr-o varietate de aplicatii.

Seria Powerscreen Premiertrack 300 de concasoare primare cu falci de inalta performanta a fost conceputa in special pentru operatorii exploatatiilor de marime medie. Seria include unitatea Premiertrack 300, cu sistem hidraulic de reglaj si unitatea Premiertrack R300, cu sistem hidraulic de deblocare. Aceste masini asigura printre cele mai reduse costuri de productie si de operare comparativ cu alte masini concurente din aceeasi clasa. Costurile cu transportul acestor unitati pe drumurile publice sunt cu pana la 70% mai reduse decat cel al concasoarelor similare concurente, iar timpul afectat este mai mic.

Totodata, consumul decombustibil redus, cu aproximativ 30% mai mic asigura, pe langa costuri mai mici, si mai putine opriri pentru realimentare cu combustibil, iar in aceasta afacere, timpul inseamna bani. Concasoarele din seria Powerscreen Premiertrack 300 sunt disponibile acum in echipare cu performante motoare Scania DC9 ce indeplinesc normele actuale de emisii de gaze, UE Stage IV / US EPA Tier 4F, si sunt mai putin zgomotoase.

Aceste statii mobile de concasare, cu o capacitate de lucru potentiala de pana la 280 tph material sfaramat, sunt prevazute cu un concasor cu falci cu simpla miscare, de mare capacitate, cu dimensiunile camerei de concasare de 1.000 mm x 600 mm, ce realizeaza o sfaramare agresiva cu mare amplitudine a falcilor pentru a usura intrarea materiei prime in concasor. Ecartul dintre falci, intre 40 mm si 145 mm, se stabileste cu usurinta de catre operator, in cateva minute si fara scule speciale, mecanismul fiind actionat hidraulic. Buncarul de alimentare ranforsat, rezistent la uzura, are dimensiunile de 4.300 mm x 2.050 mm si o capacitate de 5 mc.


AVANTAJE


  • un sistem hidraulic integrat pentru pozitionarea si blocarea in pozitia de lucru
  • a peretilor buncarului de alimentare, a conveierului lateral si a conveierului principal, ori pentru reglarea dimensiunilor de gabarit in vederea transportului;
  • gabaritul optim pentru transportul unitatii pe o semiremorca joasa, intre diferite locatii (masa operationala, aprox. 33,00 ... 34,65 tone, Lxlxh: 14,6x2,55x3,20 m);
  • mobilitatea (2 viteze de deplasare), ce asigura o instalare rapida pe santier;
  • un dispozitiv de protectie la suprasarcina pentru a preveni deteriorarea instalatiei
  • datorita alimentarii cu materiale incompresibile;
  • un panou de comanda si control intuitiv, ce permite schimbarea setarilor de lucru foarte usor si, daca este necesar, asigura o diagnoza excelenta pentru depistarea defectiunilor, etc.

Anul XIII, nr. 144, feb 2018
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

NEXT AUTO, Februarie 2018
 
NEXT AUTO, Februarie 2018

Trenchless Romania Noiembrie 2017
 
Trenchless Romania, Noiembrie 2017

Truck Power, Octombrie 2017
 
Truck Power, Octombrie 2017
 


 
 

PARTENERI