Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Masini si Utilaje nr. 120

Ritchie Bros achizitioneaza Mascus - serviciul global de top pentru achitizitii de echipamente online

24.02.2016
Ritchie Bros achizitioneaza Mascus - serviciul global de top  pentru achitizitii de echipamente online
Achizitia adauga in portofoliul Ritchie Bros solutii suplimentare multichannel pentru clienti, o arie larga de potentiali cumparatori si o prezenta exitinsa in Europa.

Ritchie Bros anunta ca a achizitionat Mascus International Holding BV, un serviciu global de top pentru achitizitii de echipamente online. Achizitia extinde aria de echipamente si solutiile de management pe care Ritchie Bros le poate oferi clientilor. Mascus opereaza un serviciu dinamic de vanzare/achizitie de echipamente online, cu peste 360.000 de articole de vanzare si 3.2 milioane de vizite lunare pe site din 58 de tari si in 42 de limbi. Afacerea ofera, de asemenea, dealerilor de echipamente o insumare de instrumente cheie in afaceri si solutii software.

"Aceasta achizitie este un pas inainte pentru strategia Ritchie Bros ca lider mondial in furnizarea de echipamente multichannel  si  gestionarea activelor companiei, odata cu adaugarea unui nou si important canal," a declarat Ravi Saligram, CEO, Ritchie Bros. "Ca unul dintre cele mai importante servicii de listare de echipamente din lume, Masus a intemeiat o baza de clienti bine definita si loiala si a dezvoltat puternice instrumente de afaceri si solutii pe care multi dealeri si brokeri  de echipamente se bazeaza pentru a-si gestiona si vinde activele. Combinarea capacitatilor Ritchie Bros cu solutiile Mascus va spori numarul serviciilor pe care le putem furniza la OEM, dealeri si vanzatori privati."

Ritchie Bros a platit in 24 mil. EUR  pentru 100% din actiuni Mascus. In plus, suma de 3.4 mil. EUR poate sa fie platita aditional, conditionata de anumite obiective de performanta de operare care pot fi realizate in urmatorii trei ani.
Anul XIII, nr. 144, feb 2018
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

NEXT AUTO, Februarie 2018
 
NEXT AUTO, Februarie 2018

Trenchless Romania Noiembrie 2017
 
Trenchless Romania, Noiembrie 2017

Truck Power, Octombrie 2017
 
Truck Power, Octombrie 2017
 


 
 

PARTENERI