Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Masini si Utilaje nr. 120

Ultimele noutati vor fi prezentate de CASE CE la salonul international Bauma 2016

02.03.2016
Ultimele noutati vor fi prezentate de CASE CE la salonul international Bauma 2016
La expozitia internationala Bauma 2016, ce va avea loc in perioada 11 - 17 aprilie, CASE Construction Equipment va prezenta o linie completa de echipamente si servicii pentru industria de constructii. Echipa de la CASE CE isi va intampina vizitatorii intr-un impunator stand cu o suprafata de 3.216 mp, unde acestia vor putea admira ansamblul de oferte tehnice destinate lucrarilor de constructii urbane, constructii de drumuri, extractia de agregate si reciclare.


Publicul va descoperi, de asemenea, vehiculele Iveco destinate aplicatiilor din industria de constructii - prima prezentare publica a noului Eurocargo 4x4, Daily 4x4 si Trakker 6x6 cu bene basculabile pe 3 directii, precum si autobasculanta Astra HD9 8x6, care vor completa celelalte oferte din cadrul standului. Standul va fi astfel amenajat incat vizitatorii vor fi
cu siguranta atrasi de punctul central, unde vor descoperi cele mai noi modele de excavatoare pe senile din Seria D, precum si un buldoexcavator 580ST prevazut cu noul brat cu cupa retro pentru excavare si noul brat incarcator, ce va fi prezentat pentru prima oara publicului larg, in cadrul expozitiei.

La loc de cinste in cadrul standului, atragand toate privirile, se va afla, bineinteles, ultimul model de autogreder CASE, din seria C, cel mai bun din clasa sa si care, dupa lansarea sa oficiala la Intermat 2015, a reusit sa imbogateasca semnificativ oferta de brand. Totodata, noi caracteristici ale sistemului telematic CASE  SiteWatch vor fi prezentate vizitatorilor standului.

In cadrul standului CASE, vizitatorii vor putea sa admire si o larga gama de incarcatoare frontale pe pneuri din seria F, specific echipate, ce vor fi dispuse in zone special amenajate pentru prezentarea lucrarilor de constructii urbane, constructii de drumuri, extractia de agregate si reciclare. De asemenea, in zona constructiilor urbane, vor fi expuse gama de incarcatoare compacte pe pneuri si gama de mini-excavatoare, care sunt deosebit de bine adaptate la aplicatiile de acest tip. Tot in acest sector al standului, va fi expus si midi excavatorul CX80, care satisface cele mai exigente cerinte ale clientilor in materie de confort si performante superioare de lucru.

Specialistii echipei CASE vor intampina vizitatorii pe tot cuprinsul standului si le vor prezenta ultimele noutati, precum si oferte adecvate specificului sectorului lor de activitate. La stand vor fi prezente si echipe de specialisti de la departamentul Piese & Service, precum si de la CNH Industrial Capital, care vor detalia ofertele pe care brandul CASE le propune clientilor in parteneriat cu distribuitorii sai, in special solutiile complete ce includ oferte financiare pe masura, extensii de garantii, programe de intretinere planificata, costuri de exploatare dintre cele mai competitive, toate acestea alaturi de o activitate de exceptie de service si livrare de piese de schimb si de o optima asistenta tehnica.

Trei dintre masinile prezentate in cadrul standului - un incarcator frontal pe pneuri si un incarcator compact pe pneuri in zona constructiilor de drumuri, precum si un incarcator compact pe pneuri in zona constructiilor urbane - vor participa la demonstratii live, desfasurate la intervale regulate de timp, pe tot parcursul desfasurarii expozitiei, ce vor avea ca scop sa atraga atentia vizitatorilor asupra performatelor masinilor, dar si sa ii distreze.
SPECTACOLUL CONTINUA: OFERTA DE EXCAVATOARE PE SENILE DIN NOUA GENERAIE, REPREZENTATA DE SERIA D, SE IMBOGAESTE CU CINCI NOI MODELE

CASE isi va extinde gama de excavatoare pe senile din Seria D, lansata in premiera la Intermat 2015, cu cinci noi modele: CX130D, CX160D si CX180D (in gama medie) si CX490D si CX500D (in gama grea). La fel ca si precedentele modele, aflate deja pe piata, noile excavatoare pe senile din Seria D se remarca printr-o uimitoare productivitate, cicluri rapide de lucru si o eficienta exceptionala. Toate modelele sunt echipate cu motoare diesel conforme normelor de emisii poluante in vigoare, UE Stage IV / US EPA Tier 4F.

Tehnologiile folosite pentru tratarea gazelor de evacuare sunt fara intretinere si nu implica un filtru de particule diesel (DPF), ceea ce conduce la costuri de exploatare reduse. Performatele remarcabile pe care le asigura aceste noi modele de excavatoare pe senile, vin la pachet cu un nivel superior de confort si siguranta.


"REGELE CONSTRUCIILOR" OFERA MAI MULTE OPIUNI: CEL MAI APRECIAT BULDOEXCAVATOR DE LA CASE, MODELUL 580ST, ACUM CU O NOUA CUPA DE EXCAVARE RETRO SI UN NOU BRA DE INCARCARE


CASE va prezenta, pe binecunoscutul sau model de buldoexcavator 580ST, un nou concept tehnic de cupa de excavare retro, ce integreaza in mecanismul cinematic al bratului cilindrii hidraulici dispusi geometric in linie, pentru o mai buna vizibilitate, alaturi de bratul balansier Extendahoe cu telescopare interna. Aceste noutati tehnice vor fi diponibile in plus fata de bratul existent <<CASE DNA>> cu cupa retro de excavare, la care cilindri hidraulici sunt dispusi in paralel, si de bratul balansier Extendahoe cu telescopare externa, ceea ce va oferi clientilor posibilitatea de alege variantele de echipare care se potrivesc cel mai bine cerintelor lor.


UTILAJELE CASE DEDICATE APLICAIILOR CU AGREGATE VOR PUTEA FI VAZUTE IN ACIUNE, INTR-O BALASTIERA DIN APROPRIERE

Vizitatorii standului CASE vor avea posibilitatea de a vedea de aproape, in plina actiune, cele mai noi masini pentru constructii de la CASE, in timpul desfasurarii unor lucrari demonstrative ce vor avea loc intr-o balastiera situata in apropriere, in satul Aschheim. Pentru cei interesati se va asigura transportul de la stand, de doua ori pe zi, dimineata si dupa-amiaza.

Participantii vor asista la lucrarile demonstrative efectuate de noile excavatoare pe senile din Seria D, de incarcatoare pe pneuri si de buldozere, alaturi de o autobasculanta Iveco. Pe perioada demonstratilor vor fi servite bauturi racoritoare, iar cei ce vor dori vor avea posibilitatea sa testeze masinile. Vizitele vor fi posibile de luni 11 aprilie, dupa-amiaza si vor continua pana in dupa amiaza zilei de sambata, 16 aprilie.
Anul XIII, nr. 145, mar 2018
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

Truck Power, Martie 2018
 
Truck Power, Martie 2018

NEXT AUTO, Februarie 2018
 
NEXT AUTO, Februarie 2018

Trenchless Romania Noiembrie 2017
 
Trenchless Romania, Noiembrie 2017
 
 
 

PARTENERI