Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Masini si Utilaje nr. 121

Furukawa Rock Drill si-a extins seria FXJ de ciocane hidraulice

31.03.2016
Furukawa Rock Drill si-a extins seria FXJ de ciocane hidraulice
Concernul japonez FRD-Furukawa Rock Drill a lansat la Steinexpo 2014 o noua linie completa de ciocane hidraulice din seria FXJ. Seria FXJ este rezultatul sinergetic a peste 50 de ani de experien a si evolutii continue, combinate cu tehnologia din prezent.

Datorita acestor inovatii continue ale FRD Inliner-Systems si diferitelor solutii brevetate, a crescut considerabil raportul de putere/ greutate. Un ciocan cu o greutate redusa si cu energie mai mare de impact rezulta intr-o forta mai mare de spargere. Odata cu aceasta noua serie, caracteristici ca intretinerea facila, timpul minim de stagnare, manipularea mai usoara pe santier si o capacitate de incarcare mai mare, au fost atinse.

O variatie larga a debitului de ulei ofera posibilitatea de a atasa ciocanul la diverse modele de excavatoare. In prezent, acest ciocan poate fi atasat la excavatoare din clase diferite, comparativ cu gama anterioara, asigurandu-se o utilizare optima a echipamentului. Multumita noului design monoblock nu mai este nevoie de bolturi, obtinandu-se performante mai mari si mai multa stabilitate.

Multumita noului design "slim", seria FXJ este ideala pentru utilizarea in santierele de demolare sau in cariere. Acest design creste, de asemenea, eficienta in lucrari de sant si de canal. Un nou sistem de amortizare este responsabil pentru atenuarea zgomotului si a vibratiilor.

Calitatea asamblarii, combinata cu noua constructie monoblock, noul design de bolturi de fixare si piesele de schimb FRD din Japonia garanteaza o durata de viata mai lunga a componentelor individuale, care reduce semnificativ costurile generale de intretinere. Desigur, aceste noi modele ofera avantajele binecunoscute si apreciate ale gamei anterioare: sistem anti-recul, cursa reglabila a pistonului, conexiune pentru sistemul central de ungere ("FRD Sencio Lubrico"), pregatire pentru lucru sub apa, sistem de prevenire a patrunderii prafului - toate acestea in echiparea standard.


Anul XIII, nr. 145, mar 2018
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

NEXT AUTO, Februarie 2018
 
NEXT AUTO, Februarie 2018

Trenchless Romania Noiembrie 2017
 
Trenchless Romania, Noiembrie 2017

Truck Power, Octombrie 2017
 
Truck Power, Octombrie 2017
 


 
 

PARTENERI