Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Masini si Utilaje nr. 121

KREDMASH - producator statii de asfalt, statii de betoane si utilaje de intretinere drumuri

28.03.2016
KREDMASH - producator statii de asfalt, statii de betoane si utilaje de intretinere drumuri
Avand o experienta de peste 65 de ani si 20.000 de statii de asfalt produse, multe dintre ele avand peste 30 de ani de exploatare (inclusiv in Romania), societatea ucraineana este unul din producatorii principali de statii de asfalt din Europa.

In ultimii ani, inginerii si constructorii fabricii, motivati de concurenta tot mai mare in domeniu, si-au revizuit atitudinea fata de clienti, imbunatatind tehnologiile si calitatea produselor, astfel devenind competitivi pe piata mondiala, implementand sistemul de management al calitatii si obtinand certificarea CE a statiilor de asfalt.

Principala preocupare a societatii este nu doar de a oferi produse de calitate si fiabile, dar si fabricarea si livrarea in termeni scurti a utilajelor, montarea si instalarea la locatii, obtinerea produsului finit controlat, cantarit si omogen.


SOCIETATEA KREDMASH OFERA CLIENTILOR:

 • o gama larga de modele a statiilor de asfalt, cu o productivitate de 56 t/h, 64 t/h,80 t/h,110 t/h, 160 t/h si 200 t/h, care functioneaza in regim automat, semiautomat sau manual, pe alimentare cu gaz natural, motorina sau CLU cu sistem de filtrare cu saci ecologici;
 • statii de asfalt stationare si semimobile, modulare, montate in varianta orizontala sau verticala pe fundatii de beton sau pe talpi metalice, pe platforma betonata. Toate partile componente a statiilor sunt concepute pentru a fi transportate cu camioane, ce se incadreaza in dimensiunile de gabarit si greutate pentru circulatia pe drumurile publice;
 • instalatie pentru adaugarea in mixtura asfaltica a fibrelor de celuloza;
 • echiparea statiilor de asfalt cu rezervoare de pastrare si incalzire a bitumului, orizontale sau verticale de 30, 40 sau 60 mc. Incalzirea bitumului se efectueaza cu ulei termic cu ajutorul centralei de incalzire ulei "Massenza" sau cu arzator flacara directa.
 • istalatie de filtrare a prafului prin saci conform normelor ecologice europene. Praful se poate depozita in silozul de praf si va fi folosit in reteta mixturii impreuna cu filerul;
 • buncar izolat termic pentru depozitare de material cald cu capacitate de stocare mare;
 • buncare alimentare cu agregate pana la cinci tipuri de fractii;
 • piese de schimb, componente si consumabile de calitate, pe toata perioada de exploatare prin reteaua proprie de dealeri autorizati.


O NOUTATE IN PRODUCTIE ESTE:
 • fabricarea statiei de betoane, cu o capacitate de 60 mc/h,care va primi certificarea CE in timpul apropiat;
 • reciclator asfalt RA-801, material utilizat - frezura de asfalt sau material decopertat;
 • instalatie de raspandit emulsie bituminoasa;
 • sistem de imprastiere material antiderapant.

Societatea "KREDMASH" mentine si implementeaza standardele de management, calitate si protectie a mediului, dovada fiind numarul crescut de statii de asfalt livrate in fiecare an.


Mai multe detalii pe site-ul: SC VIKOS IMPEX UTILAJE SRLAnul XIII, nr. 145, mar 2018
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

Truck Power, Martie 2018
 
Truck Power, Martie 2018

NEXT AUTO, Februarie 2018
 
NEXT AUTO, Februarie 2018

Trenchless Romania Noiembrie 2017
 
Trenchless Romania, Noiembrie 2017
 
 
 

PARTENERI