Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Masini si Utilaje nr. 121

Noutatile Bosch Rexroth la Bauma 2016 - Pompa cu pistoane axiale A30VG cu controlere si functii software standard

23.03.2016
Noutatile Bosch Rexroth la Bauma 2016 - Pompa cu pistoane axiale A30VG cu controlere si functii software standard
Pompa variabila cu pistoane axiale A30VG: hardware-ul si software-ul sau sunt complet compatibile cu gama de sisteme electronice oferita de Rexroth.

Pompa variabila cu pistoane axiale A30VG permite timpi tehnici mai scurti pentru sistemele de actionare hidrostatica multumita compatibilitatii depline cu sistemele electronice oferite de Rexroth si software-ului standard cu rezultate dovedite pentru conceptul de comanda EP. Pompa incorporata in gama de produse este adecvata pentru sistemele de actionare pentru deplasare si roti cu doua circuite separate hidraulic si poate astfel functiona ca diferential hidraulic cu auto-blocare.

Pompa cu pistoane axiale A30VG este universal compatibila cu gama de sisteme electronice mobile BODAS oferita de Rexroth. Este compatibila cu controlere din seria 3x si mai recente, precum si cu senzorii actuali de presiune. Se poate ajusta mecanic, prin viteza de rotatie, sau electronic. Functii software dovedite si predefinite pentru dispozitive de comanda accelereaza implementarea de concepte noi pentru sisteme de actionare hidrostatica eficiente, de exemplu, actionari de roti cu dispozitive de blocare transversale si longitudinale. Ca solutie testata, Rexroth furnizeaza pompele cu toate componentele electrice si motoare cu pistoane radiale special adaptate.

Pompa este conceputa pentru actionari de roti in combinatie cu un dispozitiv de blocare diferential mecanic sau de conexiune la motoare in serie, precum si pentru actionari de role. Sprijina comutarea convenabila a motoarelor hidraulice in timpul condusului. In plus, conceptul global acopera cerintele pentru masini articulate cu antrenari de roata simpla. Proiectantii de utilaje de constructie le pot folosi si pentru actionari cu functionare sincrona intr-un circuit inchis cu cerinte de eficienta inalte.

In proiectarea discului pendular cu pompa de supraalimentare integrata, A30VG alimenteaza doua circuite uniform variabile in circuite inchise, fiecare cu un debit de 28 cmc la fiecare rotatie. Presiunea nominala este de 300 bari iar cea maxima de 350 bari. Atinge o eficienta inalta din cauza absentei separatoarelor de debit. Prin flanse de actionare conforme SAE-J744 (A/B/C) si o varietate de butuci, integreaza flexibilitatea in proiectarea de utilaje de constructie. A30VG necesita cel mai mic spatiu fata de pompe conventionale comparabile.
Anul XIII, nr. 145, mar 2018
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

Truck Power, Martie 2018
 
Truck Power, Martie 2018

NEXT AUTO, Februarie 2018
 
NEXT AUTO, Februarie 2018

Trenchless Romania Noiembrie 2017
 
Trenchless Romania, Noiembrie 2017
 
 
 

PARTENERI