Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Masini si Utilaje nr. 121

Noutatile Manitou Group la Bauma 2016

30.03.2016
Noutatile Manitou Group la Bauma 2016
Manitou Group va prezenta anul acesta la Bauma cele mai noi echipamente pentru toate cele 3 divizii de activitate: constructii, agricultura si industrie. Toate noutatile si imbunatatirile aduse de grup vin in intampinarea asteptarilor si cerintelor clientilor de crestere a productivitatii, manevrabilitate usoara si intretinere rapida.

REDUCE TCO este programul prin care Manitou permite vizualizarea si monitorizarea tuturor costurilor de ownership. Acesta pune accent pe reducerea consumului si cresterea productivitatii. Manitou este primul producator care propune un astfel de program de monitorizare TCO.

Manitou va prezenta la BAUMA noul telehandler MT 625 HA care se adapteaza perfect la cerintele clientilor care sunt in cautarea unui telehandler compact si versatil pretabil pentru diferite aplicatii: manipulare paleti, furci, cupe, dar si pentru ridicare persoane (maxim 3). Cu o latime de 1,8 m si mai putin de 2 m inaltime, MT 625 HA se poate deplasa cu usurinta in spatiile mici. Acesta este echipat cu un motor Kubota 75 CP (ST3B / FT4) si este prevazut cu o pompa electrica de urgenta pentru a controla platforma cu JSM in cazul unei probleme.

De asemenea, doua noi telehandlere rotative MRT 2150 si MRT 2550, cu capacitati crescute de pana la 5 t si inaltimi de 20,6 m respectiv 24, 6 m, se vor lansa anul acesta. Telehandlerele sunt dotate cu stabilizatori pentru mai mari capacitati de mobilizare si adaptarea lungimii la graficul de sarcina. Imbunatatirile includ o cabina noua, cu o mai buna vizibilitate datorita unei mai bune pozitii a bratului inferior si un nou design. Noile modele sunt echipate cu motor Mercedes de 150 CP, Tier 4 si o noua cutie de viteze care face schimbarea vitezelor mai usoara.

Noutati vor exista si in gama MT Easy cu noul model MT 1030 Easy care are o inaltime de ridicare de 9,98 m pe stabilizatori si o capacitate totala de 3,0 t. Acesta este perfect pentru clientii din constructii in cautarea unui telehandler compact de 10 m. MT 1030 Easy are in dotare joystick ergonomic JSM si un tablou de bord usor de intretinut ceea ce ii permite
operatorului o manevrare usoara. Lansarea oficiala va avea loc in Q3 anul acesta.

Tot in gama Easy, la categoria telehandlere de 18 m, este prezentat noul MT 1840 cu motor Deutz 75 CP (ST3B / FT4). Acesta are o capacitate maxima de 4 t si inaltime de ridicare de 17,55 m. Reprezinta solutie perfecta pentru clientii ce doresc un stivuitor telescopic fix cu ridicare inalta, usor de utilizat si intretinut, fara Adblue si fara DPF.

Manitou Group va prezenta noutati si pentru incarcatoarele articulate din gama Mustang si Gehl seria 600 cu motor Yanmar ST3B 46 KW si seria 700 cu motor ST3B Deutz 55 KW.  Acestea sunt concepute pentru conditii de lucru dure cu tuburi hidraulice din otel, si protectii heavy duty, dar si pentru aplicatii comerciale si industriale cu sisteme hidraulice auxiliare si lumini de lucru cu LED-uri.

Pentru cei interesati de stivuitoare la standul Manitou va fi expus M70-2H cu o capacitate de 7 t si tractiune pe 2 roti. M70-2H prezinta performante remarcabile de manevrabilitate in conditii extreme, gratie exceptionalei garzi la sol, pantei maxime ce poate fi abordata si razei
de viraj mici special gandita pentru manevrarea cu incarcaturi largi. Stivuitorul este dotat cu transmisie hidrostatica si motor Deutz 75 CP.

Tot la standul Manitou se va gasi si MH 25 36 kW, un stivuitor versatil, cu o eficienta fara egal, indiferent de conditiile de sol. MH 25 are tractiune pe 4 roti si o garda la sol generoasa, astfel incat terenul accidentat nu va fi o problema. Stivuitorul vine echipat cu un motor Kubota de 49 CP si transmisie hidrostatica. O noutate pe care Manitou Group o aduce anul
acesta la Bauma este gama de utilaje dedicate sectorului minier. Telehandlere de mare capacitate, printre care MHT 1490, MHT 10230 si atasamente specifice aplicatiilor din acest sector, vor putea fi descoperite la Standul Manitou Group FS 908/1.
Anul XIII, nr. 145, mar 2018
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

Truck Power, Martie 2018
 
Truck Power, Martie 2018

NEXT AUTO, Februarie 2018
 
NEXT AUTO, Februarie 2018

Trenchless Romania Noiembrie 2017
 
Trenchless Romania, Noiembrie 2017
 
 
 

PARTENERI