Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Masini si Utilaje nr. 121

Sistemul de control al utilajului pentru incarcatoare frontale intr-o noua versiune

16.03.2016
Sistemul de control al utilajului pentru incarcatoare frontale intr-o noua versiune

*Trimble, reprezentat in Romania de SITECH Romania Construction Technology, a lansat versiunea 12.81 a Tehnologiei Grade Control Trimble GCS900

SITECH Romania Construction Technology impreuna cu Trimble ofera acum in Romania ultimele versiuni ale solutiilor inovatoare de ultima generatie Trimble pentru companiile ce activeaza in domeniul constructiilor. Trimble a prezentat versiunea 12.81 a Tehnologiei Grade Control Trimble GCS900. Noua versiune a fost extinsa, iar in prezent include si incarcatoare frontale, confirmand angajamentul constant al Trimble in a satisface nevoia de solutii tehnologice in constructii pentru flote mixte si pentru toate etapele unui proiect.

"Sistemul Grade Control Trimble GCS900 versiunea 12.81 este disponibil acum si in Romania prin dealerul SITECH Romania Construction Technology si reprezinta o alternativa extrem de viabila pentru aplicatiile de nivelare unde sunt necesare rapiditate si precizie. De exemplu, in comparatie cu un buldozer, un incarcator frontal ofera viteza mai mare si viraje luate mai rapid, caracteristici care conteaza in aplicatii cu obstacole multiple precum nivelarea zonelor pe care sunt hale, terenuri de golf si, in anumite situatii, in lucrari la autostrazi, aeroporturi sau cai ferate", a declarat Bogdan Popescu, reprezentant SITECH Romania Construction Technology.


GCS900 pentru incarcatoare frontale

Trimble GCS900 versiunea 12.81 include o noua configuratie 3D pentru incarcatoare frontale, largind gama de tipuri de utilaje acoperite. Constructorii pot obtine un profit mai mare si o recuperare mai rapida a investitiei lor in tehnologie prin utilizarea componentelor Trimble de control al utilajului pe o mare varietate de utilaje si pentru mai multe aplicatii.

"Trimble GCS900 versiunea 12.81 inseamna cresterea productivitatii pentru constructorii care opereaza cu incarcatoare frontale. Am asistat la o crestere de 40% a productivitatii pentru activitatile de turnare a materialelor si nivelare, dar, mai ales, o reducere cu 25% a pierderilor rezultate prin decopertarea insuficienta a suprafetelor, atunci cand se utilizeaza sistemul GCS900", a declarat Ryan Kunisch, director de marketing pentru Divizia de Inginerie Civila si Constructii a Trimble.

Noua configuratie pentru incarcatoare frontale permite constructorilor sa creasca productivitatea, atat in aplicatii de nivelare fina, cat si de nivelare bruta. Operatorii pot controla cu precizie cantitatea de material nivelat, imbunatatind timpul si precizia nivelarii fine si reducand probabilitatea subcotarii suprafetei in timpul turnarii materialului sau la indepartarea materialului. Cu un incarcator frontal echipat cu GCS900, constructorii pot urmari greutatea materialului folosind sistemul de cantarire Trimble LOADRITE. In plus, turnarea si nivelarea materialului pot fi monitorizate cu un abonament de Monitorizare a Proiectului prin VisionLink pentru o imagine mai clara si completa a evolutiei proiectului.


Disponibilitate

Sistemul Grade Control Trimble GCS900 versiunea 12.81 este disponibil acum si in Romania prin dealerul SITECH Romania Construction Technology.


Anul XIII, nr. 145, mar 2018
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

Truck Power, Martie 2018
 
Truck Power, Martie 2018

NEXT AUTO, Februarie 2018
 
NEXT AUTO, Februarie 2018

Trenchless Romania Noiembrie 2017
 
Trenchless Romania, Noiembrie 2017
 
 
 

PARTENERI