Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Masini si Utilaje nr. 122

Bridgestone prezent la Bauma 2016 - O gama integrata de anvelope si produse industriale din cauciuc

19.04.2016
Bridgestone prezent la Bauma 2016 - O gama integrata de anvelope si produse industriale din cauciuc
Pentru prima data in Europa, Bridgestone a participat la Bauma cu o gama integrata de anvelope premium si produse industriale din cauciuc pentru constructii, minerit si industrii asociate. Ocupand un stand de peste 200 mp, expertii de la Bridgestone, cel mai mare furnizor de anvelope si produse din cauciuc, prezinta clientilor o selectie complexa de produse.

In display-urile prezente, Bridgestone expune anvelope din gamele off-road si all-terrain, precum:

  • Anvelopele VHS2 all-terrain pentru automacarale, proiectate sa maximizeze rentabilitatea investitiilor pentru operatorii de automacarale. Dispunand de o constructie usoara si rezitenta ridicata la uzura neregulata, anvelopele VHS2 (V-steel Highway Service) ofera o excelenta durabilitate de viata, combinata cu stabilitate la viteze mari si zgomot scazut in timpul operarii.
  • Anvelopele VLT pentru excavator pe o noua dimensiune (33.25 R29), dezvoltate special pentru Volvo A60H, cel mai mare camion articulat din lume. Anvelopele sunt proiectate sa ofere manevrabilitate ridicata, tractiune si flotatie pentru acest camion articulat cu o capacitate de incarcare de 55 de tone.
  • Anvelopele off-road BMT V-Tread resapate de Rösler. Aceste resapate au fost testate pentru a asigura cea mai buna aderenta si un apect de anvelopa complet noua, intotdeauna pe o carcasa premium Bridgestone.


Total Tyre Care

Standul Bridgestone promoveaza conceptul Total Tyre Care pentru clientii anvelopelor off-road. Aceasta abordare reuneste anvelopele premium cu serviciile expertilor in domeniu si sisteme  personalizate, pachetul complet care reduce semnificativ costurile totale pe anvelopa pentru operatorii de flote.

Expertii Bridgestone prezenti la Bauma vor fi la dispozitia tuturor vizitatorilor pentru a explica programul Total Tyre Care si pentru a-i demonstra avantajele. O macheta animata a unui mediu de constructii va simula functionalitatea sistemului automat de senzori Bridgestone pentru monitorizarea presiunii si conditiilor anvelopelor (TPMS).

Pe langa anvelopele premium, Bridgestone foloseste expertiza sa in productie pentru fabricarea unei game largi de produse din cauciuc pentru minerit, vehicule si echipament de constructii. Prezentate pentru prima data impreuna cu o gama larga de anvelope si servicii asociate, produsele expuse la Bauma, din divizia de produse industriale Bridgestone, includ:

  • Senilele din cauciuc Bridgestone pentru excavatoare si alte vehicule cu senile. Aceste produse sunt dezvoltate si testate in circuitele Bridgestone special amenajate pentru testarea senilelor de cauciuc din Tochigi - Japonia.
  • Tampoanele de cauciuc Bridgestone asigura solutii de izolare a vibratiilor motoarelor, cabinelor si suspensiilor in constructia autovehiculelor si a masinariilor. Design-ul unic al suspensiilor hidrauluice confera caracteristici deosebite de amortizare.
  • Furtunele hidraulice Bridgestone. Furtunele hidraulice sunt folosite intr-o varietate de procese in industria constructiilor pentru a produce miscarea mecanica. Produsele sunt de cea mai inalta calitate si performanta superioara, maximizand productivitatea clientului.
  • Benzilele transportatoare Bridgestone sunt atribuite inaltei abilitati  de cercetare si dezvoltare in domeniul tehnologiei composilor din cauciuc. Maximizand efectul de sinergie rezultat din experienta indelungata in numeroase domenii de activitate, inclusiv in producerea de anvelope, Bridgestone a introdus un compus foarte avansat de cauciuc, special conceput pentru benzile transportatoare.


Anul XIII, nr. 145, mar 2018
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

Truck Power, Martie 2018
 
Truck Power, Martie 2018

NEXT AUTO, Februarie 2018
 
NEXT AUTO, Februarie 2018

Trenchless Romania Noiembrie 2017
 
Trenchless Romania, Noiembrie 2017
 
 
 

PARTENERI