Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Masini si Utilaje nr. 122

Noul website pentru anvelope de camion de la Goodyear pentru intreaga regiune EMEA

03.05.2016
Noul website pentru anvelope de camion de la Goodyear pentru intreaga regiune EMEA
Goodyear isi relanseaza website-ul pentru vehicule comerciale in toate tarile din Europa, Orientul Mijlociu si Africa (EMEA), in limbile locale, pentru a veni in ajutorul operatorilor de flote atunci cand isi selecteaza anvelopele de camion si serviciile legate de anvelopele montate pe vehiculele lor care sa fie cele mai potrivite pentru nevoile lor si care sa ii ajute totodata sa reduca din costuri. Noul website truck.goodyear.eu, disponibil acum, ofera de asemenea sfaturi utile pentru a-i ajuta pe operatorii de flote sa obtina cea mai buna rata a intoarcerii investitiei lor din anvelopele pe care le detin.

Pe site-ul truck.goodyear.eu utilizatorii pot accesa informatii in limba lor locala despre:
  • Cele mai noi anvelope de camion de la Goodyear;
  • Resapare, unde sunt incluse produsele premium resapate la cald TreadMax si Next Tread;
  • Serviciul international de asistenta rutiera ServiceLine24h;
  • TruckForce, reteaua de peste 2000 de funizori de service de la nivel european;
  • Programul de management al anvelopelor pe internet, FleetOnlineSolutions;
  • Locatiile distribuitorilor de anvelope de camion;
  • Plus sfaturi si informatii de profunzime despre anvelope de camion Goodyear, despre tehnologiile sale si despre standardele sale de calitate.

Website-ul prezinta si intruchipeaza filosofia Goodyear pentru anvelope de camion, prin care sunt oferite produse premium, servicii dedicate si solutii inovative pentru flote. Prin simpla navigare, vizitatorii pot descoperi informatii utile despre cum pot sa eficientizeze Costul Total de Detinere a anvelopelor lor prin cresterea duratei de viata a anvelopei si prin reducerea costurilor la carburant. Website-ul include sectiuni dedicate care acopera multiplele produse, servicii si solutii oferite flotelor de catre producator.

Noul site este o mina de informatii despre Goodyear ca producator de anvelope de camion premium si chiar mai mult. De exemplu, sectiunea dedicata calitatii ofera o privire din interior extrem de valoroasa asupra tehnologiilor si inovatiilor pe care Goodyear le-a introdus. Prin aceasta se explica beneficiile acestor tehnologii, fapt ce ajuta pe mai departe la intelegerea multor aspecte tehnice importante legate de anvelopele destinate vehiculelor comerciale cum ar fi de exemplu indicii de incarcare si de viteza.


Anul XIII, nr. 145, mar 2018
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

Truck Power, Martie 2018
 
Truck Power, Martie 2018

NEXT AUTO, Februarie 2018
 
NEXT AUTO, Februarie 2018

Trenchless Romania Noiembrie 2017
 
Trenchless Romania, Noiembrie 2017
 
 
 

PARTENERI