Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Masini si Utilaje nr. 123

CGM Italia – concrete is our expertise!

23.06.2016
CGM Italia – concrete is our expertise!
Masinile mobile marca CGM produse in Italia sunt adecvate pentru producerea de articole din beton vibrat, armat chiar, de orice forma. Matritele montate pe masina sunt interschimbabile, personalizate, proiectate si create pe baza cerintelor clientului.

Tehnologia utilizata de masina CGM este vibrarea cu frecventa ridicata a betonului si decofrarea produselor prin rotirea la 180 de grade pe podea. Vibratia obtinuta prin aplicarea direct pe matrita a vibratoarelor speciale compacteaza produsul in mod egal in fiecare parte, permitand realizarea produselor de inalta calitate, caracterizate printr-o rezistenta mecanica
ridicata. Prin intermediul masinii CGM este posibila mentinerea unui ciclu continuu de productie cu un numar redus de operatori, prin urmare costul de productie este intr-adevar restrans; doar un singur operator pe masina la panoul de comanda pentru a gestiona fazele ciclului si miscarile de lucru, al doilea muncitor la stivuitor pentru alimentarea masinii cu beton.

Activitatea operatorilor este imbunatatita si optimizata ca sa permita cresterea productivitatii si calitatii intregii linii de productie. Folosirea tehnologiei CGM, prin gruparea tuturor etapelor realizate manual pentru obtinerea produsului finit in automatizarea aparatului, reduce costurile, timpii de productie, dar si cantitatea de munca necesara.


NE RECOMANDA CALITATEA PRODUSELOR FINITE

Calitatea produselor din beton realizate cu masinile CGM este mult superioara, atat din punct de vedere al finisajului exterior, cat si al nivelului de rezistenta mecanica.
Masinile CGM permit realizarea de produse cu o rezistenta ridicata (in medie 60 MPa/ cm2), datorita raportului redus de apa/ciment si a vibratiei de inalta frecventa deosebit de eficace, distribuite uniform in interiorul matritei. Vibratoarele (concepute special pentru masinile CGM) sunt aplicate direct pe matrita si aceasta vibratie poate compacta in intregime elementul fabricat.

MASINA PENTRU PRODUSE DIN BETON MODEL TC1
Aceasta masina este potrivita pentru productia in ciclu continuu a produselor din beton vibrat, produse armate medii ca si marimi, insa dimensiunea maxima fiind de 200 cm lungime, 140 cm latime si inaltime de 110 cm. Are o capacitate de productie ridicata si este usor de utilizat. Decofrarea produsului din beton se face imediat si se obtine prin rasturnarea matritei. Dupa aceasta etapa, masina se deplaseaza inainte, incepand astfel un nou ciclu de productie.

Produsele decofrate raman in locul de rasturnare pana ziua urmatoare. Consumul de apa, ciment si energie este scazut. De asemenea, schimbarea matritei este facila si rapida, permitand astfel cu aceeasi masina diversificarea productiei zilnic. In functie de formele care se doresc a fi fabricate, productia preconizata este intre 8-10, 8-12 sau 10-14 cicluri pe ora, timpul de prelucrare completa a unei dimensiuni fiind intre 2-6 minute.

Timpul necesar pentru inlocuirea matritei este de maxim 30 de minute, in functie de complexitatea matritei. Modelul TC1 in Romania este detinut de societatile EMILIANO VEST SRL din Caransebes, care produce printre altele rigole carosabile si de acostament si INDEMINAREA PRODCOM SRL din Bistrita, care produce diverse elemente, dintre care mentionam capac camin dreptunghiular si placa rigola carosabila.

Toate masinile CGM raspund in totalitate nevoilor specifice alte clientilor si din punct de vedere al diversitatii produselor finale obtinute si anume: borduri, casete aductiune, guri de vizitare, dale, grilaje, parapeti New Jersey, inele, tevi, canale, elemente de rigole si elemente de acoperit rigole, bazine si capace, fose septice, buiandruge, stalpi, ziduri de sprijin si orice alte produse speciale.

Unic distribuitor al societatii CGM in Romania
Sediul central in Cluj-Napoca
Fax: 0364.104.111
Contact: Lucia-Vali Dobrescu
Mobil: : 0721.249.367

Anul XIII, nr. 145, mar 2018
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

Truck Power, Martie 2018
 
Truck Power, Martie 2018

NEXT AUTO, Februarie 2018
 
NEXT AUTO, Februarie 2018

Trenchless Romania Noiembrie 2017
 
Trenchless Romania, Noiembrie 2017
 
 
 

PARTENERI