Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Masini si Utilaje nr. 125

Demo Show Oradea by Titan Machinery Romania

27.07.2016
Demo Show Oradea by Titan Machinery Romania
TITAN MACHINERY Romania, unic distribuitor CASE in Romania, a organiza pe data de 15 iunie 2016, la Oradea, la restaurantul VINOTERA, Strada Caii Ferate nr.9, Oradea, judetul Bihor evenimentul denumit Demo Show Oradea. Cu aceasta ocazie invitatii au putut vedea in lucru cateva  utilaje CASE din portofoliu:  Excavatorul CX210, Buldozerul 2050M, Incarcatorul frontal 821F si buldoexcavatorul 695ST. 

Participantii doritori a testa utilajele au putut sa faca acest lucru, pentru a fi mai in masura sa ia decizia ulterioara de a le folosi in exploatare in cadrul activitatilor desfasurate. Doi colegi din echipa Masini si Utilaje pentru Constructii au fost prezenti la eveniment, au discutat cu Business Operation Manager Claudia Butoarca, deasemenea au preluat feedback-ul catorva clienti si potentiali ai Titan Machinery Romania. Masini si Utilaje: Cum a fost primita ideea participarii la un eveniment de genul Demo Tour de catre clientii si potentialii clienti din zona de vest a tarii?
Claudia Butoarca: Cu deosebita placere a fost primita invitatia noastra si ideea de a face primul Demo in partea de vest a tarii. Noi ne-am gandit la un numar destul de restrains de invitati initial, nu cu un numar mare de participanti. Ideea noastra de la inceput a fost de a fi in jur de 15 clienti, apoi discutand cu potentialii clienti din zona si vazand interesul lor vis a vis de aceasta idée, am hotarat sa extindem numarul de invitati astfel incat am ajuns la un numar total de 45 de invitati, din care 23 au participat la eveniment.

Masini si Utilaje: Care au fost obiectivele evenimentului? 
Claudia Butoarca: Obiectivul principal a fost prezentarea utilajelor. Am plecat de la ideea de cat de usor manevrabile sunt echipamentele noastre. Lucrul acesta nu-l poti demonstra decat practic, aratand si permitand clientului acces la utilajul respectiv, putandu-se urca in el si putand executa lucrari sub supravegherea personalului autorizat. Este ideea de  easy function, adica interfata cu utilizatorul este deosebit de prietenoasa, iar confortul operatorului este sporit. Toate acestea vin sa confirme faptul ca utilajele sunt foarte usor de utilizat, foarte usor de manevrat si de aici a plecat ideea. 
Ulterior, ne-am gandit noi sa facem si o mica demonstratie cu un echipament de ghidare prin satelit, care a fost un sistem simplu. Nu am ales un sistem complicat tocmai pentru a arata ca si cu sistem basic de ghidare prin satelit echipamentele pot fi usor manevrate, sau poti sa indeplinesti niste performante foarte inalte, cu resurse minime si cu costuri scazute, ca practic un sistem basic de ghidare prin satelit este mult mai ieftin decat un system 3D. Am montat acel sistem de ghidare prin satelit pe bulldozer si pe excavator, echipamente care de fapt au si fost in lucru la momentul demonstratiei.

Masini si Utilaje: Care a fost feed-backul dupa eveniment de la clienti, dar si de la potentiali clienti?
Claudia Butoarca: Clientii inca de la momentul prezentei dumnealor acolo s-au declarat extrem de incantati si au revenit cu mult interes vis a vis de ofertele noastre de echipamente si inca suntem in curs de derulare pentru 4 contrcate care au venit ca urmare a acestui Demo Tour, de la clienti noi.

Masini si Utilaje: Care sunt cerintele cel mai des intalnite din partea clientilor in general, dar si din zona de vest a tarii, daca exista ceva specific?
Claudia Butoarca: Da, zona resprectiva solicita in general echipamente din gama heavy, adica este o zona preponderent mai dezvoltata din punt de vedere al echiparii cu utilaje. Avand in vedere ca in zona de vest chiar se executa lucrari in prezent legat de infrastructura si drumuri, este o zona in dezvoltare si care se adapteaza la solicitarile pietei, acolo chiar exista o piata pentru utilajele de constructii in momentul de fata. Acesta a fost si motivul pentru care noi am ales ca punct de plecare Oradea, insa stiti ca avem in plan sa facem mai multe Demo in cursul acestui an. Feed-backul pe care noi il avem, cel putin in momentul de fata, este ca acolo se vor achizitiona cu preponderenta echipamente mari.

Masini si Utilaje: Care sunt cele mai cerute utilaje din portofoliul Titan Machinery?
Claudia Butoarca: In zona vestica cele mai cerute sunt excavatoarele pe senile si incarcatoarele frontale. 

Masini si Utilaje: Ne puteti spune cateva cuvinte vorbe despre sistemul Case Precision?
Claudia Butoarca: Dintre cele 2 echipamente despre care spun ca au fost echipate cu un sistem basic cu ghidare prin satelit, unul dintre acestea, si anume buldozerul, avea un sistem mai special, care se cheama Case SiteWatch Telematic si preinstalarea pentru sistemul Trimble pentru ghidarea prin satelit. Cateva cuvinte despre  despre Case SiteWatch Telematic , va pot spune ca este un sistem inovativ. Este brandul nostru  pentru sistemul de GPS, privind monitorizarea si urmarirea echipamentului in lucru, un sistem care este implimentat de acum 2 ani si exista instalat pe mai multe echipamente pe teritoriul Romaniei. Sistemul care este foarte util in special la echipamentele care sunt folosite, de exemplu, pentru inchiriere, sau care lucreaza in balastiere, acolo unde prezenta proprietarului nu este zilnica. In acest fel proprietarul poate sa vada exact timpul de lucru, ciclurile de incarcare, consumul de combustibil, samd, in cursul zilei respective si oricand doreste.In ceea ce priveste sistemul Trimble, acesta este unul din cele 3 mari branduri din sistemele de ghidare prin satelit care sunt disponibile pe piata utilajelor de constructii. Bineinteles, la solicitarea clientului, oricare dintre acestea pot fi montate pe echimapentele noastre. Sunt multi clienti in zona care au astfel de sisteme. 

Masini si Utilaje: Care sunt planurile de continuare a Demo Tour-ului in tara?
Claudia Butoarca: Avem in plan sa continuam si sa finalizam Demo Tour-ul dupa perioada de vacante, undeva catre mijlocul lunii august, cand vom organiza celelalte Demo Tour-uri. Nu vom dezvalui locatia acestora acum, dorim sa pastram surpriza, pentru ca cititorii revistei sa afle din editia de august a revistei.
Anul XIII, nr. 145, mar 2018
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

Truck Power, Martie 2018
 
Truck Power, Martie 2018

NEXT AUTO, Februarie 2018
 
NEXT AUTO, Februarie 2018

Trenchless Romania Noiembrie 2017
 
Trenchless Romania, Noiembrie 2017
 
 
 

PARTENERI