Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Masini si Utilaje nr. 125

IronPlanet anunta parteneriatul cu Bergerat Monnoyeur inainte de prima licitatie publica nerezervata CAT din Belgia

12.08.2016
IronPlanet anunta parteneriatul cu Bergerat Monnoyeur inainte de prima licitatie publica nerezervata CAT din Belgia
IronPlanet  anunta caBergerat Monnoyeur, dealer exclusiv al utilajlor Caterpillar  in Franta, Belgia, Luxmburg, Polonia, Romania si Algeria, va gazdui prima licitatie CAT Auction Services din Belgia. Licitatia se va desfasura marti, 6 octombrie, la Van der Vlist Bvba, Zeebrugge, si este a doua licitatie de acest tip organizata de parteneriatul Iron Planet si CAT Auction Services, prima tinandu-se in Rockingham, UK in luna aprilie a acestui an si fiind un succes. Licitatia din Belgia de pe 6 octombrie va di prima pe care CAT Auction Services o va tine pe teritoriul Europei continentale.

“Suntem foarte multumiti de faptul ca Bergerat Monnoyeur gazduieste prima noastra licitatieCat Auction Services n Belgia,”declara Jeff Jeter, presedintele IronPlanet. “Aceaste urmeaza licitatiei din aprilie organizata in Rockingham,care a atras cumparatori din 33 tari si peste 17.500 de llicitatori. Cifrele includ siaudienta noastra on-line, care a putut licita in timp real, in acelasi timpcu licitatorii prezenti fizic la eveniment. Tehnologia unica folosita de noi face posibila organizarea unei licitatii cu participare globala si participantii pot beneficia de preturi competitive la utilaje – licitatorii prezenti fizic pot licita pentru echipamente care nu sunt prezente fizic, dar si licitatorii on-line pot licita pentru echipamente prezente fizic in cadrul evenimentului si beneficiaza de aceeasi calitate si experienta a IronPlanet pe care le primesc si prin intermediulvanzarilorsaptamanale.”

Toate echipamentele vandute in cadrul licitatiei vor beneficia de certificat de garantie IronPlanet’s IronClad Assurance si de inspectie tehnica de specialitate care detaliaza starea exacta a utilajelor din oferta. Cumparatorii vor beneficia si de un certificat CAT pentru unele modele, cat si de optiunea de finantare prin Cat Financial.

Mai multe detalii la link:

http://eu.ironplanet.com/jsp/


Anul XIII, nr. 145, mar 2018
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

Truck Power, Martie 2018
 
Truck Power, Martie 2018

NEXT AUTO, Februarie 2018
 
NEXT AUTO, Februarie 2018

Trenchless Romania Noiembrie 2017
 
Trenchless Romania, Noiembrie 2017
 
 
 

PARTENERI