Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Masini si Utilaje nr. 128

Bergerat Monnoyeur lanseaza in Romania programul: CAT 360° ADVANTAGE

03.11.2016
Bergerat Monnoyeur lanseaza in Romania programul: CAT 360° ADVANTAGE
Bergerat Monnoyeur, reprezentant exclusiv Caterpillar in Romania de peste 25 de ani si leader pe piata utilajelor de constructii (cifra de afaceri in 2015 de peste 50 mil. Euro), in linie cu "Impreuna construim viitorul - solutii noi, inteligente!", anunta lansarea programului CAT 360° ADVANTAGE pentru clientii din Romania.

Bauma 2016 - Munchen, cel mai mare targ dedicat utilajelor si tehnologiilor pentru constructii, a reprezentat momentul de lansare la nivel global al acestui program.


De ce CAT 360° ADVANTAGE?

• Combina solutiile de finantare, tehnologiile Caterpillar si serviciile post-vanzare pentru a imbunatati productivitatea santierelor si siguranta in exploatare, ajutand astfel clientii sa-si dezvolte afacerile intr-un mod durabil;
• Este adaptat fiecarui tip de utilaj si aplicatie;
• Are ca obiectiv principal monitorizarea si optimizarea TCO (Total Cost of Ownership) - avantaj client: economie de 5-10% in functie de utilaj, aplicatie si pachetul de solutii ales.

Practic, la achizitionarea unui utilaj Cat nou, clientii beneficiaza de un pachet de solutii construit pentru a spori valoarea adaugata a utilajului respectiv. Avantajele includ: reducerea costurilor totale de exploatare, cresterea timpilor de functionare, minimizarea timpilor morti - si/sau sporirea profitabilitatii.

CAT 360° ADVANTAGE a fost creat si implementat pentru a raspunde cerintelor partenerilor de afaceri (clienti) cu un pachet flexibil de solutii, care sa le ofere protectie, control si vizibilitate pe termen lung asupra afacerilor. In Romania, in urma unui studiu intern, vom demara prima etapa a programului - STAGE A - care aduce in prim-plan 4 axe: EMSolutions (Management flota de utilaje), Garantii personalizate, Finantare si Tehnologii.CAT 360
° ADVANTAGE: Bronz, Argint sau Aur

Clientii Bergerat Monnoyeur Romania pot beneficia de unul dintre cele trei pachete de solutii CAT 360° ADVANTAGE: Bronz, Argint sau Aur. Cu ajutorul programului, clientii vor putea sa:
• imbunatateasca productivitatea utilajului printr-o mai buna coordonare a angajatilor si a intervalelor orare de lucru;
• primirea de recomandari de la experti privind repararea si intretinerea utilajelor;
• monitorizarea pozitiei utilajelor si a vitezei de deplasare/lucru;
• reducerea emisiilor si a consumului de carburant.

Diferentele intre cele trei pachete sunt date, in principal, de perioada care se doreste a fi monitorizata din punct de vedere al costurilor totale de detinere/operare.  "In zilele noastre avantajul competitiv poate fi greu de mentinut. Industria se afla intr-o continua schimbare, fapt ce determina companiile sa gaseasca solutii pentru a ramane performante si profitabile. Programul CAT 360° ADVANTAGE a fost creat astfel incat sa raspunda cerintelor tehnice si financiare ale partenerilor nostri pentru a le oferi un plus de siguranta si de liniste. In functie de pachetul ales, Bergerat Monnoyeur Romania se va ocupa de servicii de intretinere si suport, precum: inspectii, analize de fluide, intretinere preventiva efectuata pe santier, monitorizare preventiva si rapoarte informative automate. Acestea din urma, au rolul de a ajuta la gestionarea evolutiei starii utilajelor si a modului de utilizare a acestora. In acest fel ajutam companiile sa isi securizeze profiturile operationale, sa termine la timp lucrarile si sa ofere angajatilor maximum de protectie", a declarat Liviu Neagu, directorul general al Bergerat Monnoyeur Romania si Republica Moldova.


Noile tehnologii castiga teren

Optional, prin programul CAT 360° ADVANTAGE clientii au posibilitatea de a beneficia de cele mai noi tehnologii Caterpillar:
• Cat GRADE si PAYLOAD lucreaza impreuna pentru a creste productivitatea si eficienta pe santier intr-o gama larga de aplicatii;
• Incarcatoarele frontale si excavatoarele din seria XE, datorita sistemelor inovative incorporate, ofera maxim de putere la cel mai mic consum de combustibil.


Produse eligibile

Bergerat Monnoyeur Romania a inclus in programul CAT 360° ADVANTAGE peste 30 de utilaje, oferind astfel clientilor posibilitatea de a alege dintr-o gama larga de produse. Printre modelele incluse se afla:
• buldozere - gama intre 15 si 25 de tone;
• excavatoare pe senile - gama intre 12 si 50 de tone;
• excavatoare pe roti - gama intre 12 si 50 de tone;
• incarcatoare pe roti - intre 3mc si 8mc;
• camioane articulate - intre 20 si 40 de tone;
• motogradere – gama completa.


Anul XIII, nr. 144, feb 2018
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

NEXT AUTO, Februarie 2018
 
NEXT AUTO, Februarie 2018

Trenchless Romania Noiembrie 2017
 
Trenchless Romania, Noiembrie 2017

Truck Power, Octombrie 2017
 
Truck Power, Octombrie 2017
 


 
 

PARTENERI