Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Masini si Utilaje nr. 128

Incarcatorul frontal Kramer 8085T - Un utilaj multifunctional inteligent ce poate fi dotat cu diverse accesorii

03.11.2016
Incarcatorul frontal Kramer 8085T - Un utilaj multifunctional inteligent ce poate fi dotat cu diverse accesorii
Credeti ca un incarcator frontal Kramer este profitabil? Datorita flexibilitatii in lucru si costurilor reduse de operare, acesta este alegerea ideala a unui bun manager. Pentru proiecte in care anterior erau folosite mai multe utilaje, in prezent totul este posibil cu doar un singur Kramer Allrad.

Avand in vedere compatibilitatea acestuia cu atat de multe accesorii, procesul de lucru este optimizat, generand totodata o mai mare economie. Sistemul comod de cuplare rapida al utilajului Kramer salveaza de asemenea timp si energie. Toate incarcatoarele frontale Kramer au aceleasi caracteristici valoroase: stabilitate pe teren denivelat si manevrabilitate operationala combinata cu putere, dinamica si versatilitate.


Avantaje pentru Kramer 8085T

Sasiu non-articulat: stabilitate in orice situatie. Un sasiu non-articulat pentru toate incarcatoarele frontale si telehandlere este specialitatea Kramer. Aceasta caracteristica asigura cea mai mare stabilitate in special cu sarcini ridicate pe teren dificil.
Manevrabilitate in viraje multumita directiei pe toate rotile. Unghiul mare de 2 x 40 de grade si o raza mica de intoacere va asigura ca nu va fi nicaieri prea stramt pentru incarcatorul cu virare pe toate rotile Kramer.
Aplicatiile de putere: Puterea si viteza alterneaza una cu cealalta.
Viteza si forta de tractiune alterneaza perfect una cu cealalalta. De indata ce incarcatorul intra in gramada care urmeaza sa  fie incarcata, viteza este redusa si se comuta pe forta de incarcare. Atunci cand incarcatorul iese in marsalier, se va comuta inapoi la viteza. Este in totalitate automat.
Ecospeed: economie cu full power. Unic pana la aceasta data in sectorul de constructii: transmisia variabila infinit Ecospeed. Aceasta transmisie nu doar reduce semnificativ consumul
de combustibil si emisiile de zgomot, dar de asemenea mentine tractiunea maxima la toate vitezele pana la 40 km/h.


Profesionistii de la G radinariu recomanda utilajele Kramer pentru:

• Manevrabilitate cu toate rotile
Manevrabilitatea ridicata si raza de cotire mica a incarcatoarelor Kramer cu tractiune pe toate
rotile asigura economie de timp si de foarte multi bani.
Putere
Viteza si forta de tractiune sunt intr-un joc inteligent de interactiune: daca incarcatorul se
deplaseaza intr-o gramada de minereu, viteza se va reduce si forta de tractiune este cea care
primeaza. Complet automat, fara ca operatorul incarcatorului sa trebuiasca sa actioneze.
Siguranta
Instabilitatea nu poate aparea aproape deloc. Kramer este produs pentru a tine cont permanent de securitatea operatorului utilajului.
Vizibilitate

Cabina este prevazuta cu geamuri fara bare longitudinale sau transversale si ofera o vizibilitate de 360 de grade. Asigura confort si securitate, in toate situatiile. Ideal pentru o gama complexa de activitati: incarcatoarele frontale cu virare pe toate rotile, incarcatoarele frontale telescopice si telehandlerele sunt capabile sa lucreze in cele mai reduse spatii avand manevrabilitatea necesara combinata cu dimensiunile compacte si costurile reduse de operare - elemente cheie pentru eficientizarea costurilor.


Mai multe detalii puteti afla vizitand site-ul:
www.gradinariu.ro

Anul XIII, nr. 145, mar 2018
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

Truck Power, Martie 2018
 
Truck Power, Martie 2018

NEXT AUTO, Februarie 2018
 
NEXT AUTO, Februarie 2018

Trenchless Romania Noiembrie 2017
 
Trenchless Romania, Noiembrie 2017
 
 
 

PARTENERI