Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Masini si Utilaje nr. 130

Elmas Brasov a investit 1,25 milioane de euro in dezvoltarea activitatii

17.01.2017
Elmas Brasov a investit 1,25 milioane de euro in dezvoltarea activitatii
Afacerile companiei brasovene Elmas SRL, lider in domeniul ins talatiilor de ridicat, au crescut in primele 10 luni ale aces tui an cu 15% fata de perioada similar a a anului trecut. De asemenea, actionarii companiei au decis major area capitalului social de la un milion la 5,35 milioane de euro. Compania a inv estit si anul acesta 1,25 milioane de euro in dezvoltarea activitatii.

Elmas s-a situat pe locul I in Topului National al Firmelor Private din Romania pe baza rezultatelor financiare din anul 2015. Clasamentul a fost realizat de Consiliul National al Intreprinderilor private Mici si Mijlocii din Romania in parteneriat cu Ministerul Economiei.

Elmas a castigat locul I la patru sectiuni ale topului, la categoria intreprinderi mari, conform codului CAEN 2822 (fabricarea echipamentelor de ridicat si manipulat) – Productivitate, Cifra de afaceri, Profit brut si Performanta globala.

„Aceste premii ne fac cinste, ne motiveaza si ne obliga dovedind ca o firma cu capital integral romanesc, care a actionat intotdeauna correct si fara compromisuri, poate sa ajunga, prin munca, profesionalism si seriozitate pe primele locuri ale celor mai importante clasamente ale firmelor din Romania. Sa nu uitam ca pentru Topul National al Firmelor au concurat nu mai putin de 650.000 de societati comerciale la toate categoriile”, declara reprezentantii companiei brasovene.

Elmas SRL Brasov a ajuns anul trecut la afaceri de 102,6 milioane de lei (22,8 milioane de euro), in crestere cu 20% fata de anul anterior. Compania Elmas Brasov a fost infiintata in 1990, avand capital 100% romanesc.

Activitatea principala a firmei este fabricarea echipamentelor de ridicat si manipulat. Sediul central al societatii este in Brasov, spatiile de productie, depozitare, reparatii si cel administrativ intinzandu-se pe o suprafata de 70.000 de metri patrati.

Compania are opt puncte de lucru la nivel national si trei societati comerciale cu acelasi obiect de activitate in tarile vecine Moldova, Bulgaria, Ungaria.
Anul XIII, nr. 145, mar 2018
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

Truck Power, Martie 2018
 
Truck Power, Martie 2018

NEXT AUTO, Februarie 2018
 
NEXT AUTO, Februarie 2018

Trenchless Romania Noiembrie 2017
 
Trenchless Romania, Noiembrie 2017
 
 
 

PARTENERI