Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Masini si Utilaje nr. 130

Oak Cliff Recycling a ales echipamentele diviziei Metso Metal Recycling pentru sporirea productivitatii muncii

18.01.2017
Oak Cliff Recycling a ales echipamentele diviziei Metso Metal Recycling pentru sporirea productivitatii muncii
Compania americana Oak Cliff Recycling a ales o solutie tehnica de la Metso Metal Recycling pentru cresterea randamentului de tratare a metalelor, in unitatea sa de productie din marele centru de reciclare a materialelor, construit in oraselul Waxahachie, aproape de Dallas – Texas.

De peste 25 de ani, aici sunt prelucrate o larga gama de metale feroase si neferoase, cum ar fi deseuri din turnatorii si laminoare, otel, armaturi metalice, fier, aluminiu, alama, cupru, precum si cabluri electrice izolate, otel inoxidabil si cutii de conserve, colectate de la clientii sai fideli din nordul Texasului si din Oklahoma, companii industriale si publice. Echipamentul ales, este un foarfece inclinat din seria N – prescurtat NIS (N Series Inclined Shear), capabil sa prelucreze resturi metalice masive, supradimensionate.

Pana la achizitionarea performantului echipament NIS de la Metso Metal Recycling, compania texana de reciclare se straduia in mod constant, de mult timp, sa invinga dificultatile ce apareau in permanenta in timpul procesului de taiere a materialelor masive, cu foarfecele de tip conventional din dotare, si care incetineau ritmul de productie.

Problemele aparute in timpul proceselor de reciclare a materialelor metalice agabaritice si de multe ori nemaleabile, care se desfasurau cu dificultate, au constituit tot atatea provocari ce au fost identificate si solutionate de catre expertii diviziei Metso Recycling, chemati in ajutor.


Masina de taiat robusta, fiabila, eficienta si usor de instalat


Metso NIS este o masina moderna, la nivelul ultimului stadiu actual al tehnicii, dotata cu un buncar cu alimentare gravitationala a cutitelor laterale, cu o gura foarte larga, ce poate accepta resturi de materiale lungi si deseuri voluminoase de fier vechi si cu o presa verticala, cu profil in trepte, pentru comprimarea materialului ce ajunge in fata cutitelor.

In Seria N sunt disponibile 8 tipodimensiuni de foarfece inclinate, care asigura forte de forfecare incepand de la 600 tf si pana la 1.250 tf, ce rezolvau cu usurinta problemele identificate la Oak Cliff. Conceput ca o unitate autonoma, usor de instalat, Metso NIS ofera performante exceptionale pentru taierea si compactarea deseurilor metalice masive din topitorii, caroseriilor auto, resturilor si rebuturilor diverselor profile de otel din laminoare, resturilor de nave, vagoane sau locomotive supuse dezmembrarii, resturilor voluminoase provenite din demolari, rebuturi de aluminiu sau otel inoxidabil etc.

Indiferent de dimensiunea afacerii, mai mare sau mai mica, echipamentele oferite de divizia Metso Metal Recycling se vor regasi in prima linie atunci cand este vorba de furnizarea de tehnologii si servicii necesare pentru a asigura succesul afacerii. Metso Metal Recycling este unul dintre principalii producatori mondiali de echipamente de reciclare pentru prelucrarea deseurilor metalice.
Anul XIII, nr. 145, mar 2018
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

Truck Power, Martie 2018
 
Truck Power, Martie 2018

NEXT AUTO, Februarie 2018
 
NEXT AUTO, Februarie 2018

Trenchless Romania Noiembrie 2017
 
Trenchless Romania, Noiembrie 2017
 
 
 

PARTENERI