Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Masini si Utilaje nr. 131

Incarcatoarele frontale pe pneuri CASE vor fi folosite pentru instalatiile de gestionare a deseurilor Imog

30.01.2017
Incarcatoarele frontale pe pneuri CASE vor fi folosite pentru instalatiile de gestionare a deseurilor Imog
CASE este optiunea firmei belgiene de management al deseurilor Imog, in ceea ce priveste incarcatoarele folosite. Acestea corespund cerintelor de alimentare a instalatiilor care opereaza practic non-stop, in conditii dure si cu rentabilitate maxima.

Imog ofera servicii de management integrat al deseurilor in 11 municipalitati din provincia Flandra de Vest, in Belgia. Compania care tinteste utilizarea durabila si responsabila a materialelor si energiei, ajutand comunitatile pe care le serveste la minimizarea deseurilor, recuperarea materiilor prime si generarii de energie din surse regenerabile.

Pentru indeplinirea acestor deziderate, Imog opereaza doua facilitati: Imog Moen, unde se proceseaza deseuri pentru compost, deseuri de lemn si sorteaza deseuri voluminoase; si Imog Harelbeke pentru deseuri PMD (ambalaje realizate din plastic sau metal si cutii de carton pentru bauturi), hartie si carton.

Companiile care se ocupa cu gestionarea deseurilor, de exemplu Imog, au asteptari ridicate de la echipamentele pe care le utilizeaza, deoarece acestea lucreaza de obicei non-stop, sapte zile pe saptamana, in conditii foarte dure. Imog isi reinnoieste in mod regulat echipamentul, pentru a maximize productivitatea flotei sale, fiind client Case in ultimii 20 de ani.

Cele mai recente achizitii Case pentru flota proprie au fost cinci incarcatoare pe pneuri din seria F, achizitionate de-a lungul ultimilor doi ani. Este vorba de trei unitati 821 F si doua 1021F, care sunt utilizate in cele doua locatii de reciclare Imog, incarcand camioane si manipuland o varietate larga de material cum ar fi hartia, lemnul, compostul si materialele plastice.Adaptate nevoilor


Incarcatoarele frontale din seria F dispun de caracteristici ideale pentru aplicatii de manipulare a deseurilor, de la tehnologia Hi-ESCR de post-tratare a gazelor de evacuare pana la instalatia de racire ”heavy duty”.

Tehnologia Hi-ESCR nu necesita instalatie EGR sau filtru de particule, astfel ca nu necesita intretinere si este eficienta din punct de vedere al combustibilului. Foarte important, aceasta aduce un avantaj esential in ceea ce priveste siguranta in cazul lucrului in apropierea materialelor inflamabile, cum ar fi aschii de lemn.

Temperatura maxima a gazelor de evacuare este de 500 grade C, cu 200 grade C mai scazuta decat daca s-ar fi utilizat un filtru de particule. Aceasta particularitate este deosebit de utila in operatiuni ca cele ale Imog, unde Seria F de incarcatoare frontale pe pneuri trebuie sa manipuleze materiale inflamabile, cum ar fi hartie, carton si lemn.

Incarcatoarele frontale pe pneuri din seria F achizitionate de Imog dispun de anumite specificatii, fiind adaptate pentru conditii specifice de lucru in locatiile Imog. Ca exemple, putem aminti: senzori de proximitate si camera de luat vederi posterioara pentru o manevrare usoara si sigura in locurile aglomerate, cabina presurizata pentru a proteja operatorii in conditii de praf, precum si protectie pentru parbriz pentru sporirea sigurantei.

Un alt motiv important pentru loialitatea Imog pentru producatorul Case este dealerul Delvano NV, apreciat pentru serviciul postvanzare si experienta tehnicienilor de acolo. De-a lungul anilor, intre cele doua companii s-a construit o relatie stransa, dupa cum explica Joachim Vanlerberghe, Directorul de vanzari de la Delvano.
Anul XIII, nr. 145, mar 2018
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

NEXT AUTO, Februarie 2018
 
NEXT AUTO, Februarie 2018

Trenchless Romania Noiembrie 2017
 
Trenchless Romania, Noiembrie 2017

Truck Power, Octombrie 2017
 
Truck Power, Octombrie 2017
 


 
 

PARTENERI