Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Masini si Utilaje nr. 131

Macarale pe sasiu de camion Gama ERKIN, pentru orice tip de activitate

16.02.2017
Macarale pe sasiu de camion Gama ERKIN, pentru orice tip de activitate
Infiintata in anul 1994, societatea Gradinariu Import Export este una dintre companiile cu o experienta indelungata pe piata utilajelor si autospecialelor din Romania, cu activitati extinse in domeniul constructiilor si a salubrizarii.

Calitatea sa de reprezentant al unor marci cu renume international, producatoare de accesorii si utilaje de salubrizare, utilaje pentru constructii, utilaje pentru gestionarea deseurilor si serviciilor publice dar si mobilier urban a intarit reputatia sa de partener sigur si eficient. In prezent este o companie activa pe piata constructiilor prin participari solide la licitatii, castigand segmente de clienti in toate zonele tarii odata cu marirea cotei de piata.

Societatea Gradinariu detine un depozit central si un service modern in Bucuresti, asigurand insa activitatea de consultanta, service si reparatii pe intreg teritoriul Romaniei datorita flotei sale de masini de interventie. Pentru segmentul de automacarale, in calitate de importator direct al automacaralelor Erkin, oferta sa acopera o gama larga de capacitati de ridicare, incepand de la sarcini maxime de 10, 14 si 30 t, vehicule cu doua si trei axe, si continuand pe gama superioara cu vehiculele cu trei si patru punti, cu sarcini maxime utile de pana la 70 t.

Toate componentele importante ale automacaralelor Erkin, precum tronsoanele de ridicare, coroana rotativa si sasiul sunt realizate din otel suedez Ruukki de inalta calitate cu o rezistenta la tractiune de pana la 900 Mpa. Coroana de rotire de mare diametru marca Rothe Erde asigura o rotire continua la 360o, constructiv avand capacitatea de a absorbi toate fortele axiale si radiale ce rezulta in timpul lucrului.

Toate miscarile de lucru sunt controlate prin supape proportionale marca Sauer Danfoss ce ofera o pozitionare exacta a sarcinii. Instalatia hidraulica a echipamentului este dotata cu o pompa cu pistoane axiale Sauer Danfoss cu debit variabil ce poate furniza pana la 350 bari. Cabina operatorului ofera un grad de siguranta ridicat, fiind realizata din otel.Este proiectata si pozitionata pe sasiul superior pentru a oferi operatorului cel mai bun unghi de vizualizare.

Controlul miscarilor de lucru ale macaralei este asigurat prin intermediul a doua joystick-uri electronice situate pe cotierele scaunului operatorului. Bordul are integrat monitorul computerului de bord, operatorul avand posibilitatea de a seta datele de configurare de la panoul de comanda. Acesta include sistemul de diagnosticare pentru monitorizarea principalilor parametric de functionare ai instalatiei de ridicat. Displayul afiseaza in timp real o serie de informatii importante precum sarcina maxima, pozitia bratului telescopic, lungimea bratului in timpul lucrului, erorile de initializare, erorile de sistem si de operare precum si cursa carligului, in acest caz putand fi setate limitele de lucru.

Automacara de 60 tone Erkin ER-2060 T-2
Printre caracteristicile de baza ale acestei automacarale cu brat telescopic se remarca capacitatea maxima de ridicare de 60 tone, la o raza nominala de 3 metri si inaltimea maxima de lucru de 26 metri. Bratul telescopabil utilizeaza un sistem mixt, primul tronson fiind extins hidraulic si al doilea proportional, prin intermediul unui cablu de otel. Sectiunea bratelor ovala asigura o rezistenta in timp foarte buna, deoarece efortul in punctele de sprijin ale unui tronson pe urmatorul segment se distribuie pe acesta din urma in mod constant si uniform, fara concentratori de tensiune.

Troliul de actionare al macaralei are o capacitate de 6.000 kg pe o singura linie, palanul dublu cu cinci fire marind capacitatea de ridicate pana la 60.000 kg. Vinciul este actionat cu un motor hidraulic cu pistoane axiale cu debit fix, avand integrata o supapa de reglare a vitezei de coborare cu sarcina in carlig si un distribuitor hidraulic ce asigura un raspuns rapid atunci cand este comandata actionarea sistemului de franare. Astfel, cablul mecanismului de ridicare poate fi
infasurat sau desfasurat usor si rapid prin simpla actionare a supapei de control a sarcinii.

Frana proportionala a fost proiectata pentru a suporta cupluri de franare foarte mari. Pompa hidraulica de actionare a rotirii suprastructurii este antrenata prin sistemul PTO (Power Take Off) direct de la motorul masinii sau optional poate fi montat un motor diesel independent DEUTZ cu o putere de 175 CP.

Automacara de 35 tone Erkin ER-2035-T3
Capacitatea de ridicare a macaralei este de 35 tone la o raza de 3 metri si poate ajunge la o inaltime maxima de lucru de 36 de metri. Bratul de lucru, in sectiune ovala, este format din trei tronsoane telescopabile dintre care primul este actionat hidraulic si urmatoarele sunt extensibile proportional prin actionare cu cablu.

Lungimea maxima a bratului telescopat este de 30 m, putand ajunge cu prelungitor - brat zabrelit la 36 m. Masa totala a macaralei complet echipate este de 30 t. Mecanismul de ridicare are capacitatea maxima de 4.500 kg pe o singura linie. Scripetele dublu cu 4 role creste capacitatea de ridicare la 35 tone. Cablul de sarcina cu diametrul minim de 14 mm este dotat cu sistem de siguranta pe ultimele trei infasurari. Actionarea instalatiei hidraulice a suprastructurii se face direct de la motorul propriu al suprastructurii macaralei, acesta dezvoltand o putere maxima de 125 CP.


Anul XIV, nr. 157, apr 2019
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

TRUCK POWER , Martie 2019
 
Truck Power, Martie 2019

NEXT AUTO, Februarie 2019
 
NEXT AUTO, Februarie 2019

Trenchless Romania, November 2018
 
Trenchless Romania, November 2018

Concrete Romania, August 2018
 
 
 
 

PARTENERI