Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Masini si Utilaje nr. 132

CASE lanseaza un nou website responsive pentru a oferi o experienta interactiva si o platforma user friendly

07.03.2017
CASE lanseaza un nou website responsive pentru a oferi o experienta interactiva si o platforma user friendly
CASE Construction Equipment a lansat noul site conceput pentru a oferi  sprijin si informatii clientilor atunci cand au nevoie de ele, oriunde ar fi si de pe orice dispozitiv.

Noul site ofera un aspect aerisit, modular cu pagini care sunt usor de navigat si informatii despre produse care sunt disponibile imediat. O accesare distincta, verticala permite o navigare usoara si deschide zona principala a ecranului pentru a vizualiza mai multe informatii la un moment dat. Designul responsive detecteaza dispozitivul care este utilizat pentru navigare si regleaza automat aspectul paginii si rezolutia pentru dimensiunea ecranului. Aceasta experienta este valabila si pe desktop-uri, tablete si smartphone-uri.

Configuratorul de produs, disponibil acum si pentru tablete si telefoane mobile, permite clientilor sa exploreze toate optiunile disponibile pentru echipamente si sa solicite o oferte. Integrarea perfecta intre echipamente si atasamente permite clientilor sa identifice cu usurinta solutia completa care se potriveste cu cerintele lor.

Cu un spatiu special dedicat pentru social media pe pagina principala se ofera experienta digitala interactiva, cu o integrare perfecta intre site si prezenta mass-media a companiei Case. Clientii au, de asemenea, posibilitatea de a sta la curent cu cele mai recente siri si evenimente Case, cu zone destinate pentru ambele categorii.

Marcello Fortunato, Director de Marketing CASE pentru Europa, Africa si Orientul Mijlociu, a declarat: “Traim intr-o era digitala in care viata are un ritm rapid propriu si avem nevoie de informatii imediat si la indemana. Cu noul website ne propunem sa oferim clientilor nostri o experienta digitala eficienta si interactiva, care va furniza solutii practice pentru afacerea lor.”


Anul XIII, nr. 145, mar 2018
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

Truck Power, Martie 2018
 
Truck Power, Martie 2018

NEXT AUTO, Februarie 2018
 
NEXT AUTO, Februarie 2018

Trenchless Romania Noiembrie 2017
 
Trenchless Romania, Noiembrie 2017
 
 
 

PARTENERI