Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Masini si Utilaje nr. 132

VF Venieri a participat la SaMoTer 2017

10.03.2017
VF Venieri a participat la SaMoTer 2017
VF Venieri  se concentreaza pe personalizarea detaliata a produselor: incarcatoarele pe pneuri  si buldoexcavatoarele au cucerit deja plajele din Saint Tropez, muntii din Cortina si lucreaza in cazul situatiilor de urgenta cu armata italiana si departamentul de protectie civila.

De la plajele din Cuba si Saint Tropez pana la muntii din dolomite si campiile din Australia: oriunde in lume unde este nevoie de echipament pentru constructii: complet personalizat, confortabil si fara limite, fiabil chiar si in conditii extreme. Utilajele VF Venieri sunt realizate de o fabrica italiana, unul dintre liderii de piata din domeniu.

VF Venieri, cu o lunga si specializata experienta, din 1948, a participat la SaMoTer 2017, cel mai important targ care a avut loc din 22 pana in 25 februarie la Verona, cu multe inovatii privind diferitele utilaje personalizate cunoscute si apreciate de catre piata. Parbriz panoramic, care asigura o panorama de 360°, cabine confortabile, cum ar fi cele ale unui sedan, scaune din piele, motoare cu performante mai bune (30% mai putine emisii) sunt doar cateva dintre solutiile prezentate la targ.

Standul Venieri (Sala 4, standul D6-D7) pentru editia din 2017 a afisat o gama larga de incarcatoare pe pneuri si buldoexcavatoare, care datorita versalitatii companiei in realizarea echipamentelor sale la cererile clientilor, de multe ori opereaza in cele mai dificile scenarii. De la mentinerea strazilor montane la curatirea pistelor de aeroport, de la terasare pana la utilizarea in agricultura, VF Venieri  face posibila realizarea utilajelor neobosite si usor de utilizat, cu cabine silentioase (pentru a permite utilizarea difuzorului/modul speaker la fel ca in cazul masinilor),  astfel incat operatorul sa se poata concentra asupra activitatii si nu pe echipamentul utilizat.

Utilajele VF Venieri sunt utilizate de catre multe companii private din intreaga lume, cat si de catre companiile municipale, operatorii de aeroporturi, departamentul de protectie civila din Italia si de catre armata italiana, datorita fiabilitatii in timpul situatiilor de urgenta.

“Cercetare, inovare, integrare si atentia pentru mediul inconjurator: acestea sunt liniile directoare ale muncii noastre – spune Filippo Muccinelli Venieri, Director General al Venieri SpA – ne bazam pe experienta noastra indelungata in productia de echipamente pentru terasare, cat si pe flexibilitatea necesara pentru a indeplini cerintele pietei. Clientii nostri pot lucra in locurile cele mai extreme in cele mai dificile situatii, fara limite, bazandu-se pe utilajele noastre performate si unice, deoarece acestea sunt 100% adaptabile la nevoile celor care le folosesc.”

Anul XIII, nr. 145, mar 2018
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

Truck Power, Martie 2018
 
Truck Power, Martie 2018

NEXT AUTO, Februarie 2018
 
NEXT AUTO, Februarie 2018

Trenchless Romania Noiembrie 2017
 
Trenchless Romania, Noiembrie 2017
 
 
 

PARTENERI