Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Masini si Utilaje nr. 133

MAVi Power tine in miscare motoarele diesel

10.04.2017
MAVi Power tine in miscare motoarele diesel
Partea de asistenta tehnica si service ramane in continuare un punct de importanta majora in activitatea pe care o desfasuram in cadrul Departamentului Mavi Power. Prin reteaua nationala de centre profesionale de service facem reparatii la orice tip de motor diesel montat pe aplicatii agricole, forestiere sau industriale.

Centrul de service din Reghin, dotat la standarde europene, patru puncte de service in tara (la Resita, Onesti, Falticeni si Sindrilita) si o echipa de ingineri si tehnicieni instruiti si cu inalta pregatire profesionala, ne permit sa sprijinim functionarea in parametri optimi a motoarelor diesel, oferind clientilor servicii de intretinere, mentenanta, punere in functiune si reparatii capitale de inalta calitate.

Clientii beneficiaza, atat in perioada de garantie cat si dupa incheierea acesteia, de serviciul de asistenta tehnica, serviciul fiind disponibil 24 de ore din 24, 7 zile pe saptamana si asigura acoperire nationala, dispunand de 8 echipe mobile de interventie si autovehicule de service complet echipate.

Venim in sprijinul clientilor nostri cu solutii complete prin pachetele create atat pentru motoarele reparate in service-ul propriu, la care oferim 3 luni garantie pentru manopera si 12 luni pentru piesele de schimb inlocuite, cat si pentru motoarele care sunt inca in garantie, unde oferim pachete flexibile de extindere a garantiei standard intre 2 si 5 ani.

Combinatia dintre angajati calificati si echipamentele necesare pentru diagnosticare si servisare constituie baza serviciilor de calitate oferite si succesul nostru in acest domeniu. Acest lucru se datoreaza procesului continuu de pregatire, perfectionare si dezvoltare a abilitatilor individuale ale membrilor echipei, atat prin centrul intern de formare cat si prin participarea la traininguri in strainatate, cursuri cu un amestec excelent de teorie si practica. Din 2010, am devenit centru national de instruire Perkins pentru motoare diesel, astfel ca personalul nostru este periodic instruit, iar cunostintele sunt permanent imbunatatite.

Pentru ca cerintele tehnice complexe sunt provocarile viitorului, trebuie sa mentionam faptul ca suntem pregatiti sa intampinam viitorul cu succes. Un exemplu in acest sens este standul de testari motoare, care completeaza sirul de servicii. Motoarele reglate in mod optim si testate se bucura de o durata lunga de viata.

Facand parte din reteaua de distribuitori Perkins, cunoastem o dezvoltare continua. Astazi, MAVi e lider in topul distribuitorilor Perkins din Europa.

Fiind parte si din reteaua mondiala de distribuitori autorizati Atlas Copco, MAVi faciliteaza contactul intre echipamentele Atlas Copco si clientii locali.

Articol realizat de ec. Ramona Saplacan
Parts&Marketing manager MAVI POWER


Anul XIII, nr. 145, mar 2018
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

Truck Power, Martie 2018
 
Truck Power, Martie 2018

NEXT AUTO, Februarie 2018
 
NEXT AUTO, Februarie 2018

Trenchless Romania Noiembrie 2017
 
Trenchless Romania, Noiembrie 2017
 
 
 

PARTENERI