Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Masini si Utilaje nr. 133

Trenchless Romania Awards 2017

31.03.2017
Trenchless Romania Awards 2017
Avem placerea sa va invitam la cea de-a doua editie a evenimentului international Trenchless Romania Conferinta si Expozitie, cel mai important eveniment din regiune, dedicat sectorului de tehnologii fara sapatura, care va avea loc in data de 15 Iunie la Hotel Caro Club Bucuresti.

Trenchless Romania Conference & Exhibition 2017 va prezenta utilaje, produse si servicii de la producatori si furnizori internationali in domeniul tehnologiilor de forare orizontala dirijata. Acestia vor impartasi din experienta si cunostintele lor privind cele mai noi tehnologii pentru instalarea si renovarea utilitatilor subterane.

Tehnologiile de subtraversare fara sunt deschis sunt solutia optima pentru instalarea, realibilitarea sau inlocuirea utilitatilor subterane, mai ales in zonele urbane unde traficul auto si pietonal sunt foarte aglomerate. Metodele de forare fara sant deschis pot fi utilzate si pentru instalarea, reabilitarea si inlocuirea utilitatilor subterane situate in zone sensibile din punct de vedere ecologic si locatii in care accesul este limitat datorita existentei unor structuri de constructie si vegetatie.

Evenimentul este sustinut de GSTT (German Society for Trenchless Technology) si ROSTT (Romanian Society for Trenchless Technology) si se desfasoara sub initiativa producatorului german Tracto-Technik Gmbh. De asemenea, parteneri ai evenimentului sunt ARA (Asociatia Romana a Apei), ADUC (Asociatia Distribuitorilor de Utilaje pentru Constructii), ARACO (Asociatia Romana a Antreprenorilor de Constructii), PSC (Patronatul Societatilor de Constructii), APMCR (Asociatia Producatorilor de materiale de constructii din Romania) si Petroleum Club Romania.

Trenchless Romania Conference & Exhibition va gazdui in premiera Trenchless Romania Awards 2017, sesiune de premiera dedicata lucrarilor de instalarea si reabilitare a conductelor de apa, gaz si canalizare, executate cu tehnologii inovative trenchless – de foraj orizontal dirijat. Tehnologiile de subtraversare fara sunt deschis (No-dig) sunt tehnologii revolutionare pentru instalarea, realibilitarea sau inlocuirea utilitatilor subterane, mai ales in zonele urbane unde traficul auto si pietonal sunt foarte aglomerate.

Puteti devenii unul dintre suporterii si promoterii acestor tehnologii revolutionare in Romania. Pentru a deveni Sponsor Oficial al Trenchless Romania Awards 2017 va rog sa ne contactati:

Persoana de contact:
Maria NAE
Marketing Manager
maria.nae@masinisiutilaje.ro
Tel: +4 0724 550 830

Pentru mai multe detalii accesati: www.trenchless-romania.ro
Anul XIII, nr. 145, mar 2018
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

Truck Power, Martie 2018
 
Truck Power, Martie 2018

NEXT AUTO, Februarie 2018
 
NEXT AUTO, Februarie 2018

Trenchless Romania Noiembrie 2017
 
Trenchless Romania, Noiembrie 2017
 
 
 

PARTENERI