Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Masini si Utilaje nr. 137

Bobcat isi extinde oferta cu tocatoare pentru arbusti si copaci

09.08.2017
Bobcat isi extinde oferta cu tocatoare pentru arbusti si copaci
Compania Bobcat iti extinde oferta cu un nou tocator pentru arbusti si copaci, al treilea model - FRC150ST - pentru incarcatoare mai mici cu control lateral Bobcat S630/H si S650/H, cat si incarcatoare compacte pe senile T590/H si T650/H. 

Noul model FRC150ST completeaza oferta de tocatoare pentru arbusti si copaci introduse recent pe piata Bobcat FRC150HT si FRC200HT cu cuplu mare, care sunt compatibile cu cele mai mari incarcatoare compacte pe senile Bobcat T770H si T870H, incarcatoare cu control lateral S770H si S850H si incarcatorul A770H cu tractiune integrala. Modelul asigura o latime de taiere de 1,5 si 2,0 m.

Pe baza rezultatelor obtinute la incercarile de teren cu modelul FRC150ST cu o latime de 1,5 m, au fost aplicate o serie de imbunatatiri care nu se regasesc in modelul precedent FRC150. Tocatorul FRC150ST este fabricat aproape in totalitate din otel Hardox si  are un motor nou, special proiectat, cu o putere si eficienta mai mare. Structura consolidata include un tambur nou, mai usor, cu dinti din carbura si o noua desfasurare a cablurilor, care asigura o performanta mai inalta si manevrabilitate.

Tocatorul FRC150ST marunteste copacii si arbustii in cateva minute - indeparteaza copacii si arbustii de pe orice teren, lasand in urma sa materialul maruntit. Bara frontala reglabila face posibila asigurarea unui grad corespunzator de maruntire a resturilor vegetale.

Acest echipament are multe aplicatii diferite: in agricultura, pentru ingrijirea viilor, livezilor, pepinierelor forestiere; in silvicultura, pentru executarea drumurilor de acces anti-incendiu, pentru defrisarea si indepartarea arborilor si arbustilor nedoriti; pentru ingrijirea naturii salbatice, intretinerea parcurilor nationale si a zonelor rurale; pentru intretinerea zonelor din jurul cladirilor, cum ar fi scolile si bazele militare; in industria constructiilor pentru pregatirea terenurilor de constructii; pentru curatarea terenurilor in zonele de agrement si in cadrul proiectelor in domeniul arhitecturii peisajului; ingrijirea vegetatiei in apropierea trotuarelor sau a altor cai rutiere, cai ferate si strazi, precum si pentru efectuarea lucrarilor de curatare dupa furtuni si inundatii.

Dealer oficial in Romania -IRCAT-CO

Mai multe detalii puteti afla pe www.bobcat.com
Anul XIV, nr. 156, feb 2019
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

NEXT AUTO, Februarie 2019
 
NEXT AUTO, Februarie 2019

Trenchless Romania, November 2018
 
Trenchless Romania, November 2018

TRUCK POWER , Octombrie 2018
 
Truck Power, Octombrie 2018

Concrete Romania, August 2018
 
 
 
 

PARTENERI