Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Masini si Utilaje nr. 137

De la producator local, la furnizor global

04.08.2017
De la producator local, la furnizor global
Povestea de succes a parteneriatului dintre BFS Betonfertigteilesysteme GmbH si Casagrande Group incepe in urma cu cateva decenii, cand compania Baumgärnter din Blaubeuren a fost achizitionata de catre compania italiana Casagrande Group. Acest lucru a dat nastere unei cooperari fructuoase intre producatorul de stalpi si conducte de presiune din Italia si expertii in sisteme pentru producerea de elemente din beton pentru apa si canalizare, de inalta calitate, din sudul Germaniei.

Succesul este cuantificabil, iar BFS, ca motor de inovare si lider in domeniul tehnologiei, a reusit in ultimii ani sa-si consolideze renumele pe piata internationala si sa isi mareasca de 4 ori cota de piata.
Clienti din intreaga lume mizeaza pe solutiile propuse de BFS. Compania ofera o gama diversificata de servicii, incepand de la consultanta initiala privind dezvoltarea, proiectarea si productia unei masini, pana la punerea in functiune si servicii post-vanzare. BFS este solutia potrivita atat in ceea ce priveste proiectele mari cat si cele de dimensiuni mici.
Solutia perfecta JUMBO DUO R si SOUVERAEN pentru producerea de elemente din beton pentru apa si canalizare.

Masina Jumbo Duo R poate produce aproape orice tip de tuburi din beton sau tuburi armate din beton, inele pentru guri de canal, camine de canalizare rotunde si dreptunghiulare sau cutii de aductiune. BFS se poate adapta cu precizie dorintelor si necesitatilor clientului. Masina Jumbo poate realiza elemente cu diametre si lungimi de maxim 4.000 mm. Tinand cont de faptul ca masina Jumbo Duo este un sistem cu flux dublu, este posibila productia continua, evitandu-se astfel timpii de repaus. In timp ce intr-o parte se realizeaza decofrarea, in partea cealalta continua productia. In acest fel se pot produce diverse elemente in acelasi timp, de exemplu tuburi cu dimensiuni diferite sau tuburi si cutii de aductiune, etc.

Souveraen poate produce o gama larga de tuburi din beton si tuburi armate din beton, tuburi “impinse” si orice alte tipuri de tuburi care sunt in conformitate cu standardele internationale. Dimensiunea maxima a elementelor pe care SOUVERAEN le poate produce este DN 1800 si lungimea maxima de 6.000 mm. Masina produce elemente de calitate superioara cu un numar redus de personal. Pentru operarea masinii este nevoie de o singura persoana, masina fiind complet automatizata. Calitatea constanta este permanent asigurata, deoarece toti parametrii pot fi stocati pentru fiecare tip de tub fabricat. In acest fel schimbarea operatorului nu va influenta calitatea produselor finale.
Cu fiecare masina pe care o produce si o pune in functiune, renumele companiei BFS si increderea in aceasta creste constant datorita recomandarilor clientilor. Obiectivul BFS este  “Crestere prin inovatie, fiabilitate si increderea clientilor”.
Anul XIV, nr. 156, feb 2019
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

NEXT AUTO, Februarie 2019
 
NEXT AUTO, Februarie 2019

Trenchless Romania, November 2018
 
Trenchless Romania, November 2018

TRUCK POWER , Octombrie 2018
 
Truck Power, Octombrie 2018

Concrete Romania, August 2018
 
 
 
 

PARTENERI