Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Masini si Utilaje nr. 137

Karpathia Industries livreaza 4 pompe malaxor

03.08.2017
Karpathia Industries livreaza 4 pompe malaxor
Pe data de 30 iunie am fost invitati sa luam parte la una dintre cele mai importante livrari ale anului in ceea ce priveste utilajele de tip pompe malaxor. Performanta a fost realizata de Karpathia Industries, care a livrat 4 pompe malaxor CIFA pe sasiu Iveco Trakker catre una dintre cele mai importante companii de pe piata de productie betoane din Romania. Parteneriatul a inceput relativ recent, dar are deja premizele unei colaborari fructoase si pe viitor. 


Compania a achizitionat primul utilaj de tip pompa malaxor CIFA de pe piata second hand, pentru a-i testa utilitatea in propria flota. Dupa productivitatea si eficienta dovedita, in 2017 s-a decis achizitia unor utilaje noi, care au fost livrate de Karpathia Industries, unic importator si distribuitor al gamei CIFA in Romania. Pe data de 30 iulie am fost invitati la sediul Iveco Romania, care a furnizat sasiurile pentru echipamente, pentru a lua parte la livrarea a inca patru pompe malaxor.
Utilajele au intrat in lucru inca din lunea urmatoare livrarii (3 iulie), fiind direct distribuite in diverse locatii din tara - Brasov, Arad si Oradea.

Cu aceasta ocazie, Mircea Petrache, Director General Karpathia Industries, a declarat: „Compania care a facut achizitia este un client foarte important pentru Karpathia, cat si pentr CIFA. Vorbim de o companie care este de foarte multi ani pe piata, si care a devenit un client extrem de profesionist si tehnic. In urma discutiilor purtate inaintea achizitiei, chiar Renato Biavati, Directorul Comercial CIFA pentru Europa, a ramas placut surprins, recunoscand ca foarte putini clienti la nivel european au adresat intrebari atat de precise si tehnice.”

Reprezentantul companiei care a facut achizitia, Managerul de Transport, a precizat ca: „in Romania se construieste foarte mult, cresterea in piata este continua, iar previziunea pe 2018 este ca ritmul s-ar putea mentine. Cel mai tare se construieste in Cluj, noi avem undeva in jur de 10% din flota comasata acolo, dar si in Bucuresti, Timisoar, Arad, Targu Mures sau Brasov. Compania noastra este o una foarte stricta - de la partea financiara pana la partea auto sau cea tehnica, totul trebuie sa functioneze perfect. Avem oameni profesionisti, iar daca ma intrebati de ce ne-am lovit in piata, este de nestiinta unor colaboratori de-ai nostri, si nu de stiinta lor - asta e marea problema. Dar cu Karpathia si Iveco am colaborat bine si cred ca deja se vad rezultatele. De cand am luat malaxorul cu pompa care este detasat acum la Timisoara nu am avut niciun fel de problema cu el si cred ca acest lucru este o dovada a bunei colaborari care ne asteapta si in continuare. Desigur, in functie de rezultatele pe care le vom avea cu aceste utilaje, dar si de evolutia pietei, ne vom face planuri si referitor la achizitiile viitoare.”
La intrebarea noastra referitor la cum a ales tandemul CIFA si Iveco,  acesta a admis: „Este o intrebare pe care si-o ridica oricine, chiar si atunci cand merge la magazin sa-si cumpere ceva - la ce te uiti? Te uiti la calitate, la pret, la brand, conditii de finantare. Asa s-a intamplat si la noi.
Preferam sa alegem utilaje in care avem incredere. Apreciem la partenerii nostri in primul rand calitatea si promptitudinea si avem incredere in aceasta colaborare pe viitor.”
 
Apropierea de client

Mircea Petrache, Director General Karpathia Industries, admite ca in afaceri toti sunt si vanzatori si clienti, iar pentru a fi aproape de client, un furnizor trebuie sa evolueze cel putin in acelasi ritm. „Clientul a inceput sa stie ce cumpara, adauga acesta. Nu mai primeaza neaparat pretul de vanzare cel mai mic, ci un cost eficient pe o perioada de mai multi ani de utilizare a produsului. Secretul nu este sa vinzi produsul si sa-l lasi pe client sa se descurce cu el, ci sa stai alaturi de acesta si sa-ti pregatesti reteaua de service astfel incat ca acel client sa aiba garantia ca va putea utiliza la maxim utilajul, fara timp pierdut. La Karpathia am marit recent efectivul de service, am suplimentat numarul de tehnicieni si mai urmeaza sa o facem in curand. Vor urma traininguri pentru acestia. De altfel, noi trimitem anual specialistii nostri la cursuri la CIFA, pentru a fi in permanenta la curent cu toate noile solutii tehnologice implementate de constructor. In plus, ne pregatim pentru o investitie mare in companie - cel tarziu anul viitor in vara vrem sa ne mutam intr-un sediu nou, cu un service la cele mai inalte standarde europene.”


„Cel mai important lucru atunci cand vinzi utilajul este sa fii aproape de client, atat comercial, cat mai ales partea de after sales - ce se intampla dupa ce utilajul incepe munca in curtea clietului - partea de piese, partea de interventie. Suntem foarte constienti ca daca un utilaj sta, clientul pierde foarte multi bani, si exact asta vrem sa evitam, indiferent de situatie.”
Mircea Petrache, Director General Karpathia Industries
Anul XIV, nr. 156, feb 2019
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

NEXT AUTO, Februarie 2019
 
NEXT AUTO, Februarie 2019

Trenchless Romania, November 2018
 
Trenchless Romania, November 2018

TRUCK POWER , Octombrie 2018
 
Truck Power, Octombrie 2018

Concrete Romania, August 2018
 
 
 
 

PARTENERI