Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Masini si Utilaje nr. 137

Multigospodarii ies la curatenie generala

04.08.2017
Multigospodarii ies la curatenie generala
GRADINARIU Import Export „face curatenie” asa cum se cuvine pe strazile din Romania. Alaturi de producatorul englez Scarab, tine pasul cu tehnologia de ultima generatie in domeniul destinat operatiunilor de salubrizare si vine in sprijinul operatorilor cu automaturatoarea hidrostatica de clasa mare, model Merlin XP. Aceasta inglobeaza dotari tehnice de mare actualitate, cum este de altfel si sistemul de comanda si control de tip CANbus 3.1.

    Utila pentru orase
    Automaturatoarea hidrostatica de capacitate mare are rolul de a asigura maturarea strazilor din zonele urbane, aceasta fiind mereu pregatita sa faca fata oricarei solicitari atat pentru marile bulevarde, cat si pentru strazile cu sens unic sau chiar pentru sensurile giratorii.

    Avantaje si beneficii
    Sistemul de transmisie este complet hidrostatic, acest lucru traducandu-se in faptul ca utilajul nu mai are nevoie de prezenta unui motor auxiliar.
    Costurile cu combustibilul vor fi reduse cu pana la 50% comparativ cu o automaturatoare clasica cu aceleasi dimensiuni, tot datorita sistemului de transmisie complet hidrostatic.
    Operativitatea crescuta este asigurata de catre sistemul de comanda si control CANbus 3.1., datorita indicatiilor grafice de maturare in timp real care sunt afisate pe display-ul din interiorul cabinei.
    De altfel, sistemul include conectori dedicati pentru functia GPS, dar si optiunea telematic up-link, cu ajutorul careia dispeceratul poate evalua in timp real, in orice moment, productivitatea utilajului.

    Robusta si foarte fiabila
    Utilajul se adreseaza in mod direct tuturor operatorilor care beneficiaza de legislatia ce permite soferilor licentiati de a conduce vehicule pana la limitele legale impuse.
    Proiectarea este realizata pe sasiuri cu masa maxima admisa intre 10 si 16 t.
    Acesta este un sasiu foarte des intalnit in cadrul firmelor de salubrizare.
    Productivitatea utilajului este data de mentinerea unui raport optim intre sarcina echipamentului si masa maxima autorizata.
    Sarcina de incarcare poate varia in functie de autosasiul purtator, intervalul fiind intre 4000 – 8250 kg.
    Capacitatea buncarului este marita, acesta avand pana la 6,2m³, ia constructia acestuia fiind realizata din inox.
    De asemenea si tubulatura de aspiratie este confectionata tot din inox.
    Rezervorul de apa are un volum de pana la 1250 l si este dotat cu pompa de apa pentru bara de stropit frontala cu duze.
    Latimea mare de maturare de pana la 3200 mm ofera posibilitatea utilizarii periilor, atat cele de pe partea dreapta, cat si cele de pe partea stanga, pentru aproape orice tip de maturat stradal din orase, respectiv pentru: bulevardele largi, strazile cu sens unic, sensurile giratorii etc.


Anul XIV, nr. 156, feb 2019
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

NEXT AUTO, Februarie 2019
 
NEXT AUTO, Februarie 2019

Trenchless Romania, November 2018
 
Trenchless Romania, November 2018

TRUCK POWER , Octombrie 2018
 
Truck Power, Octombrie 2018

Concrete Romania, August 2018
 
 
 
 

PARTENERI