Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Masini si Utilaje nr. 138

Ashcroft a investit un milion de lire sterline in echipamente JCB

01.09.2017
Ashcroft a investit un milion de lire sterline in echipamente JCB
Compania „Ashcroft Construction – Demolation – Plant” din Regatul Unit al Marii Britanii si al Irlandei de Nord, cu sediul in mica localitate Flimbi, de langa orasul Maryport, situat in nord – vestul Angliei, se mandreste cu o experienta de peste 20 de ani in industria constructiilor si a demolarilor, industria deseurilor si a reciclarii, la care se adauga si activitatea de inchiriere de masini si echipamente pentru constructii, toate acestea asigurandu-i o cifra de afaceri de peste 10 milioane de lire sterline.

Avand multe solicitari pentru finalizarea de proiecte in distriuctul Cumbria, unde isi are sediul, dar si in multe alte regiuni din Scotia si nordul Angliei, Ashcroft Plant a plasat cea mai mare comanda de echipamente pentru constructii pe care JCB a primit-o de la o companie, in valoare de un milion de lire sterline.
Aceasta investitie masiva s-a concretizat prin achizitia a 17 masini JCB noi, furnizate de distribuitorul Scot JCB, din Glasgow. Au fost livrate mai multe modele de excavatoare pe senile JCB, de la modelul mini 8008 CTS, modelele din gama mijlocie 65R-1si 86C-1 si pana la modelele mari, JS130 si JS220. Acestora li s-a adaugat manipulatoarele telescopice model JCB 535-125 Hi-Viz Loadall, cilindri compactori tandem cu vibratii JCB VMT260-120, un dumper model 6T si un incarcator frontal pe pneuri, modelul cel mai mare, JCB 457ZX.

Comanda aceasta a reprezentat un adevarat punct de rascruce pentru Ashcroft Construction, care si-a imbunatatit flota sa de masini JCB, ce a ajuns astfel la 29 de bucati. Acum, intreaga flota de masini pentru constructii a companiei insumeaza 70 de bucati care pot fi vazute la lucru in oriuce moment pe zecile de santiere raspandite de la un cap la altul al districtului Cumbria. Cele mai recente achizitii sunt deja utilizate in aplicatii diverse, cum ar fi cele de indepartare a pietrisului din albia raului Derwent, ca parte a strategiei de prevenire a inundatiilor, ca si lucrarile in valoare de 30 de milioane de lire sterline pentru executia fundatiei scolii St. Benedict, de pe santierul campusului educational din localitatea Whitehaven sau lucrarile de reamenajare a santierului naval Barrow, unde sunt fabricate submarinele Marinei Regale Britanice.

Un alt proiect important in care este angrenat Ashcroft Construction, in calitate de subcontractant al lui Northern Developments (Cumbria) Ltd, este cel pentru construirea unei noi piste pentru curse auto, pe o lungime de 2,5 km, ca parte a noului centru de evaluare a pilotilor echipei de curse auto M-Sport, de la sediul din Dovenby Hall al echipei de raliuri Ford World Championship. Mai multe dintre noile modele JCB, au fost desfasurate aici pentru operatiuni majore de amenajare a teritoriului ce au implicat dislocarea unei cantitati de 200.000 de tone de material.

Despre noile achizitii de la JCB, directorul Mark Laverty de la Ashcroft Construction, a declarat : „Toate noile modele au performante foarte bune, au un consum redus de combustibil si s-au dovedit a fi prietenoase cu operatorii nostri, pentru ca functioneaza lin si sunt foarte silentioase. Noile modele sunt usor de utilizat, iar decizia de a cumpara exclusiv modele din gama JCB ne ofera sisteme de comanda logice in cadrul flotei - asa ca operatorii pot trece cu usurinta pe oricare dintre masini.”

„Intotdeauna am avut in vedere ca produsele JCB sunt fiabile si cu preturi bune, cu valori reziduale ridicate, iar de la distribuitorul local Scot JCB am primit un sprijin semnificativ de-a lungul poarteneriatului nostru de durata.”

Compania Ashcroft Plant a fost fondata in 1994, de catre Chris Ashcroft, oferind initial servicii de inchiriere de echipamente, iar acum are 125 de angajati in subordine. Compania a crescut constant de atunci, astfel ca acum Grupul Ashcroft  administreaza noi divizii, cea de constructii si cea de demolari, iar activitatea si-o desfasoara intr-un nou sediu din localitatea Flimby, districtul Cumbria. Ashcroft Construction – Demolation opereaza ca antreprenor principal sau secundar, pentru proiecte desfasurate pe tot cuprinsul districtului Cumbria, in nordul Angliei si in sud – vestul Scotiei.
Serviciile de baza oferite includ: lucrari de amenajare a teritoriului, constructii, lucrari de infrastructura rutiera in numele autritatilor locale, demolari de cladiri si reciclarea materialelor, intretinerea cladirilor, vanzari de agregate, inchirierea de echipamente si organizarea de santiere de constructii cladiri.
Anul XIV, nr. 158, apr 2019
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

Asphalt Romania, Aprilie 2019
 

TRUCK POWER , Martie 2019
 
Truck Power, Martie 2019

NEXT AUTO, Februarie 2019
 
NEXT AUTO, Februarie 2019

Trenchless Romania, November 2018
 
Trenchless Romania, November 2018
 
 
 

PARTENERI