Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Masini si Utilaje nr. 138

Companiile Deutz si Liebherr au semnat un important acord de cooperare

31.08.2017
Companiile Deutz si Liebherr au semnat un important acord de cooperare
Companiile producatoare de motoare diesel Deutz AG si  Liebherr Machines Bulle S.A, cu sediile in localitatile Koln, Germania respectiv Bulle, Elvetia au incheiat un acord de cooperare.
Acest angajament acorda companiei Deutz AG, drepturi cu efect imediat privind distributia si serviciile de reparare si intretinere, la nivel global, a motoarelor diesel Liebherr, cu puterea cuprinsa intre 200 si 620 kW.
Productia in serie este planificata pentru anul 2019, sub brand propriu Deutz, fiind corelata cu  introducerea noului standard privind emisiile EU Stage V.
Cele doua companii, isi propun extinderea cu succes a parteneriatului de colaborare existent, precum si protejarea mediului inconjurator.

Cele patru motoare, cu capacitati cuprinse intre 9 si 18 litri, vor fi proiectate pentru a indeplini standardele privind emisiile EU Stage V, pentru Europa, US EPA Tier 4, pentru Statele Unite, China IV si EU Stage III A, indeplinind astfel cerintele impuse de viitoarele reglementari in domeniul emisiilor.
Motoarele vor fi adaugate gamei deja existente de produse Deutz TCD.
Motorul cu patru cilindri TCD 9.0, va dezvolta o putere de 300 kW si un cuplu de 1.700 Nm.
Motoarele din gama TCD 12.0 si 13.5, cu 6 cilindri, vor dezvolta o putere de 600 kW si un cuplu de 2.500 Nm, pentru motorizarea TCD 12.0, respectiv 450 kW si un cuplu de 2.800 Nm, pentru motorizarea TCD 13.5.
Cel mai mare motor prezentat de compania Deutz, este motorul TCD 18.0, cu o putere de 620 kW si un cuplu de 3.600 Nm.

Gebhard Schwarz, Director General al companiei Liebherr-Component Technologies AG, a declarat : „Suntem incantati sa extindem in continuare relatiile de afaceri dintre cele doua companii. Deutz, cu reteaua de distributie globala, bine stabilita si o gama larga de servicii, va putea atrage noi grupuri de clienti pentru motoarele noastre produse in colaborare”
Companiile Deutz si Liebherr, lucreaza impreuna de multi ani, motiv pentru care, o mare varietate de masini de la Liebherr, cum ar fi excavatoarele pe pneuri, pe senile, manipulatoarele telescopice sau pompele de beton, sunt in prezent puse in functiune de motoare Deutz din seria TCD 3.6, 4.1 si 6.1.
Domnul Frank Hiller, Presedintele Consiliului de Administratie al companiei Deutz AG, afirma: „Noile motoare rezultate in urma colaborarii noastre cu cei de la Liebherr, completeaza complet gama noastra de produse. Acestea ne permit sa acoperim intervale suplimentare de putere pentru aplicatii specifice. De asemenea clientii beneficiaza de abilitatile noastre de integrare si de serviciile noastre de expertiza post-vanzare.”
Anul XIV, nr. 158, apr 2019
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

Asphalt Romania, Aprilie 2019
 

TRUCK POWER , Martie 2019
 
Truck Power, Martie 2019

NEXT AUTO, Februarie 2019
 
NEXT AUTO, Februarie 2019

Trenchless Romania, November 2018
 
Trenchless Romania, November 2018
 
 
 

PARTENERI