Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Masini si Utilaje nr. 138

Holleman - 20 de ani de Excelenta

06.09.2017
Holleman - 20 de ani de Excelenta
Anul acesta compania Holleman a aniversat 20 de ani de activitate pe piata din Romania. Evenimentul aniversar s-a desfasurat in data de 14 iulie,  intr-un cadru extrem de calduros, pe malul lacului Corbeanca. La eveniment au luat parte pe de o parte clienti si partneri ai companiei, dar si prieteni apropiati dar fiind faptul ca momentul a celebrat si aniversare Directorului General George Nita.


Infiintata in anul 1997 compania Holleman a devenit repede una dintre cele mai importante firme  din domeniul transporturilor grele si agabaritice.  Activitatea firmei a inceput cu un singur camion Iveco Turbostar insa investiile pentru dotarea flotei de transport nu au intarziat sa apara, ceea ce a permis o dezvoltare accelerata a companiei. In anul 2004 fondatorul roman si actualul Director Gener l – George Nita a achizitionat intregul pachet de  actiuni al Holleman Holding BV. In acelasi an  jumatate din actiunile firmei sunt transferate catre Peter Schwandner Transport + Logistik GmbH, implicarea investitorului german oferind un nou avant companiei.

Compania Holleman a crescut consecvent prin calitatea serviciilor oferite, seriozitate si profesionalismul de care dau dovada in relatia cu clientii sai. Activitatea companiei s-a extins de-a lungul anilor in Bulgaria, Republica Moldova, Serbia Ungaria si Ucraina prin infiintarea unor filiale locale.
Holleman devine astfel un transportator multinational.
De asemenea, operarea cu un program software conceput special pentru procesele interne de  business ne asigura un avantaj competitiv pe piata, oferind clientilor nostri beneficii majore: un flux de comunicare fara blocaje, un bun management al comenzilor, reducerea timpilor din actiunile implicate, etc.

Pentru a veni si mai mult in intampinarea nevoilor clientilor sai, Holleman a inclus in oferta sa si  servicii de reparatii si intretinere camioane, remorci si semiremorci. In anul 2009 este inaugurat  noul sediu al companiei pe soseaua de Centura nr.29, comuna Jilava Ilfov ce are o suprafata dedicata activitatii de service de 1.900 mp, aceasta incluzand patru canale a cate 50 metri lungime.

In anul 2011 Holleman si extins activitatea si in domeniul instalarii de turbine eoliene, trimitand in Danemarca si Germania un numar semnificativ de tehnicieni pentru a fi mai intai pregatiti si licentiati in domeniul securitatii si sanatatii in munca, in cadrul programului standardizat al Global Wind Organization.
In perioada 2010-2012 Holleman devine compania care a transportat cele mai multe mori de vant in Romania si Bulgaria, iar in anul 2014 au fost derulate proiecte de instalari eoliene in Germania, Cehia si Romania, de tipul V90, V110 si V112 si servicii de mentenanta si service, pe teritoriul Romaniei si Ucrainei.


M&U: Care au fost cele mai mari provocari in decursul celor 20 de ani de activitate?

George Nita: Am tinut mult sa devenim cei mai buni si, prin urmare, am investit foarte mult din surse proprii si atrase, pe care le-am acoperit mereu, la timp. O provocare a fost atragerea in firma a unui personal calificat, la toate nivelurile ierarhice, pasionat si capabil sa faca fata unei astfel de afacere. Tot o provocare a fost si extinderea firmei romanesti, Holleman, in toate tarile din jur.

M&U: Care sunt motoarele activitatii si valorile pe care se sprijina compania?

George Nita: Dorinta de a reusi, de a avea succes, de a fi prima optiune in preferintele clientilor nostri. Suntem ghidati de urmatoarele valori: moralitate, cinste, precizie, pasiune si devotament.

M&U: Cum reusiti sa va mentineti pozitia de top in piata transporturilor grele si agabaritice?

George Nita:  Am reusit sa ne pastram aceasta pozitie si totodata sa crestem constant prin corectitudinea si atitudinea profesionista fata de client. Este extrem de important pentru noi un sa oferim clientilor Servicii de calitate si promptitudine, flexibilitate si preturi mai mici oferite clientilor.

M&U: Ce planuri de dezvoltare aveti pentru urmatorii ani?

George Nita: Mentinerea si cresterea cotei de piata, investitia constanta  in flota si echipamente specializate, cresterea transporturilor de marfa de pana la 50 de tone.
Anul XIV, nr. 156, feb 2019
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

NEXT AUTO, Februarie 2019
 
NEXT AUTO, Februarie 2019

Trenchless Romania, November 2018
 
Trenchless Romania, November 2018

TRUCK POWER , Octombrie 2018
 
Truck Power, Octombrie 2018

Concrete Romania, August 2018
 
 
 
 

PARTENERI