Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Masini si Utilaje nr. 138

Instalatiile HVAC produse de ROM WELD CONCEPT

30.08.2017
Instalatiile HVAC produse de ROM WELD CONCEPT
Infiintata in anul 2013 cu scopul principal de a fabrica constructii metalice si parti componente metalice, ROM WELD CONCEPT a reusit sa se pozitioneze in topul producatorilor de profil. Oferta pusa la dispozitia clientilor este una variata si se lucreaza respectand normele de siguranta si calitate valabile la nivelul Uniunii Europene.

In prezent, compania s-a specializat si in producerea de instalatii HVAC, dupa o tehnologie de imbinare, fasonare si montare de ultima generatie.  Dincolo de producerea instalatiilor de acest tip, ROM WELD CONCEPT se ocupa si de montarea si verificarea acestora. Fiecare instalatie HVAC este efectuata in conformitate cu ultimele standarde in vigoare, respectand o serie de etape principale care garanteaza buna functionare a produsului:
Realizarea proiectului de baza, verificarea, analiza si prezentarea eventualelor probleme;
Stabilirea graficului de executie a lucrarii de instalatii-montaj care rezulta din proiect;
Esalonarea fortei de munca, in baza graficului de executie si respectarea termenului contractual;

Instalarea si verificarea tuturor functiilor acestuia si punerea in functiune.
Se efectueaza o serie de verificari atat prealabil, la nivelul tuturor componentelor care vor fi folosite pentru instalatia HVAC, cat si dupa finalizarea procesului de montaj, atunci cand produsul este testat in baza a doua proceduri tehnologice:
Proba la rece, sau proba presiunii, se realizeaza in scopul verificarii mecanice a tuturor elementelor instalatiei. Consta in umplerea cu apa a instalatiei HVAC si supunerea acesteia la presiune. Aceasta proba este obligatorie pentru intreaga instalatie si se executa intr-o perioada de timp in care temperatura exterioara este mai mare de +5 grade Celsius. In cazul unei temperaturi mai scazute, proba de presiune se va realiza cu aer.

Proba la cald are ca scop verificarea etanseitatii, a modului de comportare a elementelor instalatiei la dilatarea si contractarea circuitului cu agentul termic. Proba la cald se executa la toate instalatiile HVAC de incalzire indiferent de agentul termic utilizat. Proba se poate realiza pentru intreaga instalatie, sau pentru anumite portiuni ale acesteia.
Angajatii ROM WELD CONCEPT sunt profesionisti, instruiti sa monteze instalatiile HVAC si sa remedieze eventualele probleme ale acestora. Deoarece echipa este una dinamica, alcatuita din specialisti in domeniu, fiecare lucrare va fi executata cu succes. In toata perioada de realizare si montare, se vor lua masurile necesare de protectie a muncii, principalul motiv pentru care ROM WELD CONCEPT reuseste sa ofere intotdeauna servicii la cel mai inalt nivel de calitate.Anul XIV, nr. 156, feb 2019
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

NEXT AUTO, Februarie 2019
 
NEXT AUTO, Februarie 2019

Trenchless Romania, November 2018
 
Trenchless Romania, November 2018

TRUCK POWER , Octombrie 2018
 
Truck Power, Octombrie 2018

Concrete Romania, August 2018
 
 
 
 

PARTENERI