Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Masini si Utilaje nr. 138

Kleeman a lansat o noua instalatie de sortare mobila - MOBISCREEN MS 952 EVO

28.08.2017
Kleeman a lansat o noua instalatie de sortare mobila - MOBISCREEN MS 952 EVO
Kleeman si-a prezentat noua sa instalatie de sortare mobila MOBISCREEN MS 952 EVO, pentru prima data, la expozitia specializata internationala CTT 2017 (Construction Equipment & Technologies), ce s-a desfasurat intre 30 mai si 03 iunie, la Moscova, Rusia. MOBISCREEN EVO reprezinta o clasificare a statiilor de sortare ce completeaza dovedita serie EVO de instalatii de sortare si concasare, caracterizate prin prelucrarea rapida, caracteristici optime de transport si inalte performante de lucru.

Instalatiile de sortare mobile, pe senile, din gama MOBISCREEN MS EVO, sunt printre cele mai recente produse dezvoltate de companie, care pot fi utilizate in aplicatii pentru prelucrarea pietrelor naturale sau de reciclare. Linia MS EVO, este formata din doua instalatii de sortare cu cadru vibrator cu site pe doua niveluri,  MS 702 EVO si MS 952 EVO, precum si doua instalatii de sortare cu cadru vibrator cu site pe trei niveluri,  MS 703 and MS 953 EVO.

Suprafata ecranelor de sortare masoara aproximativ 7 m² sau 9,5 m² la puntea superioara, functie de model. Fiind usor de transportat, instalatia este ideala pentru a fi utilizata in locatii diverse, mai ales ca, datorita duratei scurte de prelucrare a materiei prime, ea poate fi rapid mutata, dovedindu-se deosebit de flexibila in utilizare. In acelasi timp, modelul  MS 952 EVO se dovedeste a fi deosebit de eficient, instalatia reusind sa prelucreze pana la 500 de tone de material pe ora. Cu MS 952 EVO se pot prelucra pana la trei dimensiuni de agregate, dintre care doua au o granulatie stricta. Pentru o mai mare flexibilitate, Kleeman ofera un mare numar de diferite suprafete de sortare, pentru aplicatii variate. Ciururile sunt usor accesibile din toate partile, asigurandu-se astfel inlocuirea facila si rapida a sitelor. Asupra celorlate componente ce necesita e intretinere regulata simpla se poate interveni de la nivelul solului sau de pe platformele de supraveghere dedicate.

MS 952 EVO, poate fi alimentat de un incarcator frontal pe pneuri ori de un excavator de mare capacitate sau, prin intermediul unui conveior, direct de la un concasor.  Randamentul ridicat de lucru al lui MS 952 EVO este determinat, printre altele, de deplasarea optimizata a materialului prin instalatia de sortare. Capacitatea foarte mare a buncarului de alimentare si descarcarea materiei prime pe directia fluxului de material, asigura o repartitie uniforma a materialului. In continuare, materialul este transportat prin intermediul unei benzi transportoare cu latimea de 1200 mm, a carei inclinatie poate fi modificata hidraulic ca rezultat a adaptarii la curgerea materialului. De asemenea, inclinarea ciururilor poate fi schimbata in acord cu aplicatia. Placa de impact dinspre partea de descarcare a benzii transportoare distribuie materialul in mod uniform pe suprafata sitei, protejand astfel instalatia impotriva uzurii. Atunci cand sunt interconectate cu statiile de concasare din seria EVO, cu dimensiuni si performante de lucru compatibile cu instalatiile de sortare EVO, exploatarea acestora se dovedeste deosebit de eficienta. Pentru a creste siguranta muncii, Kleemann foloseste un sistem de oprire de urgenta care functioneaza in toate instalatiile sale de sortare si de concasare.

Intreaga instalatie mobila de sortare este controlata de la un panou de comanda amovibil, cu o interfata prietenoasa, care poate fi conectat in trei puncte diferite ale instalatiei. Toate functiile de pliere si coborare se pot vizualiza direct, asigurandu-se astfel o protectie sporita a operatorului. Vibratiile fara socuri ale cadrului cu site al instalatiei MS 952 EVO, sunt rezultatul folosirii in componenta sitemului hidraulic a supapelor proportionale de control. Functionarea in modul automat asigura operatorului pornirea instalatiei in cateva minute. Datele de productie si reglajele ce asigura functionarea instalatiei sunt afisate pe panoul de comanda.

Anul XIV, nr. 156, feb 2019
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

NEXT AUTO, Februarie 2019
 
NEXT AUTO, Februarie 2019

Trenchless Romania, November 2018
 
Trenchless Romania, November 2018

TRUCK POWER , Octombrie 2018
 
Truck Power, Octombrie 2018

Concrete Romania, August 2018
 
 
 
 

PARTENERI