Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Masini si Utilaje nr. 138

Multigospodarii se implica in Proiectul „Multi-risc modul I”

29.08.2017
Multigospodarii se implica in Proiectul „Multi-risc modul I”
Descrierea proiectului
Inspectoratul General pentru Situatii de Urgenta detine calitatea de aplicant in cadrul proiectului „Multi risc – modul I” cod SMIS 2014+104677, finantat prin Programul Operational Infrastructura Mare 2014 – 2020, axa prioritara 5 – „Promovarea adaptarii la schimbarile climatice, prevenirea si gestionarea riscurilor”, obiectivul specific 5.2 „Cresterea nivelului de pregatire pentru o reactie rapida si eficienta la dezastre a echipajelor de interventie.”
   
Implicarea noastra in proiect
Avem bucuria de a va anunta ca, in data de 26 iulie 2017, in cadrul unei conferinte de presa organizata de Inspectoratul General pentru Situatii de Urgenta, a fost prezentat Proiectul "Multi Risc - modul I", ocazie cu care a fost facuta receptia oficiala a primelor autocamioane cu sistem hidraulic de incarcare/descarcare cu carlig livrate de catre compania noastra.
    Aceasta prima runda de livrari face parte dintr-o ampla implicare a companiei GRADINARIU Import Export in sustinerea Inspectoratului General pentru Situatii de Urgenta pentru a imbunatati capabilitatile de interventie in diverse situatii de urgenta cu grad de risc ridicat, precum: inundatii, incendii, alunecari de teren, cutremure etc.
Pentru compania noastra, ca partener furnizor, acest demers reprezinta deopotriva o mare onoare si, in acelasi timp, o mare responsabilitate la nivel social. Vom furniza in continuare utilaje si echipamente de inalta tehnologie, adaptandu-ne atat schimbarilor climatice din ultima perioada, cat si nevoilor specialistilor din domeniul situatiilor de urgenta de a avea o reactie cat mai rapida si cat mai eficienta in situatiile critice si de urgenta majora.

Despre produsele livrate   
Autocamionul cu sistem hidraulic de incarcare/descarcare cu carlig Renault K430 6x6 este este utilizat in diversele situatii de urgenta, precum: transportul apei potabile sau pentru apa necesara realimentarii masinilor de interventie, pentru transportul diferitelor materiale (nisip, pietris, moloz, pamant etc.), pentru interventiile in situatii de inundatie sau degajarea daramaturilor, alunecari de teren, precum si alte operatiuni in situatii critice.
De asemenea, autocamionul cu sistem hidraulic de incarcare/descarcare cu carlig se poate transforma in platforma dedicata transportului de utilaje, fiind echipat cu punte de ancorare in podea.

Datorita transmisiei 6x6 si a gardei inalte, autocamionul poate rula pe toate tipurile de teren: asfalt, pamant, nisip, teren accidentat.
    Puterea motorului si axele ranforsate permit transportul sarcinilor de pana la 20 de tone in deplina siguranta pe toate tipurile de teren.
    Sistemul hidraulic cu carlig confera o versatilitate si o multifunctionalitate sporita autocamionului, putand executa o gama larga de functii.
    Poate incarca: container cisterna, container tip bena basculabila, container multirol si container cu bena metalica cu prelata.
    Containerele multirol sunt utilizate pentru interventii specializate.
    Containerele cu bena metalica si prelata sunt utilizate la transportul anumitor echipamente speciale de interventie in situatii de urgenta, precum: pompe, corturi, generatoare de curent, provizii etc.

    GRADINARIU Import Export si-a consolidat in cei peste 23 de ani de existenta, pozitia de integrator pentru proiecte complexe si importante din urmatoarele domenii de activitate: Utilaje Multifunctionale, Salubritate, Colectare si Managementul Deseurilor, Constructii si Agricultura, Situatii de Urgenta etc.
Anul XIV, nr. 156, feb 2019
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

NEXT AUTO, Februarie 2019
 
NEXT AUTO, Februarie 2019

Trenchless Romania, November 2018
 
Trenchless Romania, November 2018

TRUCK POWER , Octombrie 2018
 
Truck Power, Octombrie 2018

Concrete Romania, August 2018
 
 
 
 

PARTENERI