Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Masini si Utilaje nr. 138

Un prim client din Belgia a fost in totalitate sedus de CX245D SR, noul excavator compact recent adaugat seriei D de la CASE

25.08.2017
Un prim client din Belgia a fost in totalitate sedus de CX245D SR, noul excavator compact recent adaugat seriei D de la CASE
Primul excavator CX245D SR cu raza de pivotare scurta, ce a fost vandut in Belgia, a fost livrat companiei Terrassement Berger si se afla deja pe un santier situat in localitatea Flémalle, din provincia Valonia.

La recomandarea distribuitorului sau de incredere CASE Dannemark SA, proprietarul companiei dl. Berger nu a ezitat sa comande noul model inainte de lansarea sa oficiala: „Aveam nevoie de un excavator compact de circa 25 de tone, iar cei de la Dannermak m-au convins sa ma orientez spre cel mai recent excavator dezvoltat de CASE. Am avut incredere in ei si am cumparat excavatorul chiar inainte de a fi fost lansat, iar acum sunt foarte multumit de achizitie.”

Terrassement Berger este o companie de constructii specializata in lucrari terasiere, cu sediul in localitatea Crisnée, in apropriere de orasul Liège, din provincia Valonia, Belgia. Compania, avand intentia sa isi extinda domeniul de activitate, era in cautarea unei masini de lucru puternice dar, totodata, compacte, care sa fie in masura sa opereze cu usurinta in centrele urbane dens populate. De aceea, atunci cand a recomandat noul excavator CX245D SR, dl. Xavier Dannemark (concesionarul CASE) nu a omis sa evidentieze numeroasele puncte forte ale masinii: „capacitatea de a lucra in spatii inguste, eficienta consumului de combustibil, productivitatea si performantele remarcabile.”  De asemenea, a avut la cunostinta si trei cerinte deosebit de importante pentru clientul sau: „stabilitate ridicata, o cabina spatioasa si o consola de lucru reglabila.”

Avand in vedere toate acestea, noul excavator CX245D SR a reprezentat solutia ideala, iar dl. Berger s-a declarat multumit de „performantele excelente, usurinta in utilizare, costurile scazute de exploatare si randamentul ridicat de lucru al masinii sale.” El a apreciat in mod deosebit raza de pivotare scurta si sistemul hidraulic inteligent de la CASE, cu noua sa pompa controlata electronic, supapa de comanda mai mare, multiplii senzori si functia de reglare a presiunii hidraulice in timpul operatiunilor de sapare, care ii asigura excavatorului cicluri de lucru mai rapide si mai multa putere in timpul operarii – caracteristici de lucru esentiale pentru santierul din  Flémalle, care a trebuit sa fie finalizat intr-o perioada scurta de timp.

Excelentele relatii care au asigurat legatura stransa intre dl. Berger si distribuitorul sau, dl. Dennemark, nu sunt nici ele straine de succesul cu care s-a incheiat aceasta afacere. In acest sens, dl. Berger spunea: „Apreciez in mod deosebit serviciul lor de calitate si asistenta lor rapida si eficienta. De asemenea, ei mi-au oferit constant sfaturi bune privind finantarea si echipamentele. Iar CX245D SR este un exemplu excelent in acest sens.” In concluzie, dl. Berger a adaugat: „Sunt sigur ca am facut alegerea corecta, pentru ca aceasta masina este cu adevarat exceptionala! In plus, arata admirabil! Anul viitor, daca contextul economic ne va permite, intentionez sa cumpar a noua masina si voi alege tot un CASE.”

Noul excavator CX245D SR insumeaza cele mai bune performante ale seriei D pentru a lucra in spatii restranse. De cand a lansat seria D, CASE a mentinut un feedback intens cu clientii sai, iar CX245D SR se dovedeste a fi rezultatul implementarii nevoilor si cerintelor utilizatorilor, distingandu-se prin designul extrem de compact al turelei, mai ales a zonei din spate, cu contragreutatile, precum si prin modificarea amplasarii bratului, aspecte care asigura excavatorului o amprenta la sol minima ce ii permite sa lucreze in mod eficient pe santiere din zonele urbane si din zonele rezidentiale cu spatii restranse sau la constructia de drumuri si poduri, cu un randament de lucru ridicat si cu costuri reduse de operare.

Noul excavator cu raza de pivotare scurta, cu a sa masa de operare de 26 de tone si cu motorul ce dezvolta 160 CP si este conform cu norma de poluare EU Stage IV / Tier 4 Final, avand in plus si avantajul aplicarii unei tehnologii curate, fara intretinere, ii confera operatorului, intr-o unica combinatie, toate avantajele seriei D pentru a lucra in cele mai inguste locuri de munca de pe santiere: randament energetic, forta mare de sapare la cupa, capacitate de ridicare exceptionala, suplete si precizie in miscari, manevrabilitate si o productivitate de neegalat, pentru a face fata pe santierele mai putin accesibile, toate acestea alaturi de cea mai spatioasa si confortabila cabina din clasa sa.
Anul XIV, nr. 156, feb 2019
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

NEXT AUTO, Februarie 2019
 
NEXT AUTO, Februarie 2019

Trenchless Romania, November 2018
 
Trenchless Romania, November 2018

TRUCK POWER , Octombrie 2018
 
Truck Power, Octombrie 2018

Concrete Romania, August 2018
 
 
 
 

PARTENERI